Anden dag var ikke opløftende for de danske farver i Dubai Duty Free Irish Open. Det så ellers godt ud for Martin Leth Simonsen, der gik de første ni huller i par og stadig lå som nr. 10, men de sidste ni huller indbragte ham fem bogeys.

Det kostede ikke cuttet. Han ligger som nr. 43 i +3. Dermed er han næstbedste danske spiller efter Lucas Bjerregaard, der ligger som 32 i +2 efter en runde i +4, svarende til de to dobbeltbogeys, han havde.

Joachim B Hansen (billedet) sluttede af med en birdie på 18 og kom med den til nr. 47 i +4, mens Søren Kjeldsen ligger som 60 i +5. Hans problem er, at spillet er indstillet pga. mørke. Det skyldes, at der var nattefrost fra morgenstunden, så man kom sent i gang.

Cuttet flytter sig næppe fra +5, så Kjeldsen skal ud og holde par på de sidste tre huller, mens Jeff Winther, der ellers gik runden i -1, ikke har noget håb om, at hans +6 rækker.

I toppen ligger Aaron Rai -5 foran Robert Rock, Dean Burmester og Joakim Lagergren deler andenpladsen i -4.

Otte birdies til Cappelen

… men desværre dobbeltbogey på såvel 9 som 18 og en enkelt bogey mere. Dagens facit -3, det samme som i går. I alt -6 placerer ham som delt 15 med en del spillere tilbage på banen, så cuttet er ikke i fare, men altså: Dobbeltbogeys har Fanden skabt.