Alle store stjerner har været små kid engang. Nutidens mest kendte spillere har engang været unge og ukendte.

Selv Rory McIlroy var engang en lille knægt, der rendte rundt på Holywood Golf Course i Nordirland, mens hans far til tider måtte opretholde 3 forskellige jobs, for at kunne betale for sønnens talentudvikling.

Det er ikke altid til at sige, hvem der bliver de store stjerner, men McIlroys far var i hvert fald klar over, at sønnen havde et helt særligt talent. Men hvem bliver den næste McIlroy, den næste Woods eller den næste Dustin Johnson? I denne artikel vil vi tage et kig på nogle af de mest lovende talenter ude i verden.

Sungjae Im

Den blot 20-årige sydkoreaner Sungjae vandt både åbningsturneringen samt den regulære turnering ved den højt profilerede Web.com tour, som er en slags kvalifikation for PGA tour aspiranter.

Her gælder det om at samle flest penge sammen, lidt ligesom ved sports betting. Tjek Oddsbonusser for de fedeste betting tilbud. Ved Web.com touren er det de 25 der vinder flest penge ved turneringen, der modtager en billet til den efterfølgende PGA tour.

Det lykkedes i den grad for Sungjae Im. Ud over de 2 sejre blev han også nr. 2 ved en stribe andre championships i turneringen, og fik dermed skovlet hele $534,326 dollars sammen. Dermed kunne Sungjae indtage førstepladsen på Web.com tourens “money list”, og er altså sikret en plads i den kommende PGA tour. Hold øje med ham.

Joaquin Niemann

Hvis der er en som virkelig er kandidat til at blive en fremtidig superstjerne, så er det Joaquin Niemann. Den kun 19-årige chilener var placeret som verdens bedste amatørspiller i perioden maj 2017 til april 2018. Niemann startede sin professionelle karriere ved at deltage i Valero Texas Open, hvor han blev nr. 6.

Niemann modtog derefter en invitation til at deltage ved det prestigefyldte Memorial Tournament. Her blev han igen nr. 6, og det var nok til at han blev tildelt midlertidig PGA tour-medlemskab i resten af 2018 sæsonen.

Det gav Niemann mulighed for at deltage i en række højt profilerede turneringer, hvor han udelukkende opnåede top 10 placeringer, hvilket medførte at det midlertidige PGA tour-medlemskab blev gjort permanent for sæsonen 2018-2019, hvilket betyder at vi kommer til at se meget mere til denne unge mand i det kommende stykke tid.

Sam Burns

Nogle af hos husker måske navnet, men hvem er det nu lige Sam Burns er? Nå ja! Det er ham den totalt ukendte unge mand, som udspillede Tiger Woods ved Honda Classic tidligere på året. Det var lidt af en præstation fra en ung fyr man aldrig havde hørt om før.

Sam Burns virkede fuldstændig kølig under mødet med Tiger Woods, og stillingen endte 68-70 til Burns’ fordel. Senest har Sam Burns deltaget i Web.com touren, hvor han ligeledes har forsøgt at skrabe penge nok sammen til en PGA-invitation.

Det gik over al forventning, og Sam Burns fik samlet mere end $230,000 dollars sammen. Næsten lige så meget som du kan vinde, hvis du går på online casino! Sam Burns sluttede Web.com touren på en samlet fjerdeplads. Han deltog dog kun i 17 kampe, hvorimod føromtalte Sungjae Im deltog i hele 25 kampe.

Der er derfor god grund til at forvente, at vi kommer til at se noget rigtigt spændende spil fra den 22-årige amerikaner. Hold godt øje med Sam Burns i de kommende PGA tour kampe.

Artiklen er sponsoreret