AC Hotel Bella Sky Copenhagen: Tårnhøjt designhotel i København med udsigt til 18-hullers golfbane

ANNONCE FOR BELLA SKY
I Ørestad i København ligger det 4-stjernede AC Hotel Bella Sky Copenhagen – en unik arkitektonisk perle med 23 etager, der indtager førstepladsen som Danmarks skæveste byggeri. Med overdådig udsigt over Royal Golf Center, kan det varmt anbefales til Golfbladets læsere.

Bella Sky – tæt på byen, naturen og golfbanen

I Københavns grønne bydel, Ørestad, ligger det populære AC Hotel Bella Sky Copenhagen fra 2011, der er kendt for sine to skæve tårne på hver 76,5 meter. Tårnene er forbundet med en bro på 23. etage, der fungerer som en slags lysarmatur om natten, og samtidig skaber passage mellem de to tårne. Det var ikke muligt kun at bygge ét tårn af hensyn til flysikkerheden i Copenhagen Airport. Og samtidig besluttede arkitekterne, at begge tårne skulle hælde 16 grader til hver side, for at undgå tårnene skulle stjæle udsigt fra hinanden.

Tilmeld ville en så dramatisk hældning minimere vindtræk. Den store hældning gør Bella Sky til Danmarks skæveste byggeri – faktisk er hældningen dobbelt så stor som det skæve tårn i Pisa og hælder 20 meter i toppen i forhold til i bunden.

Hotellet har en helt unik beliggenhed med kun 10 min. til Københavns centrum via den nærliggende metro. Alligevel føler man god afstand til byens pulserende liv, da man har den rolige, naturskønne Amager Fælled i baghaven. Man bor i gåafstand hvis man skal til koncert i Royal Arena, og hotellet har Royal Golf Club som sin nærmeste nabo.

Smukt solnedgang over hotellet. Foto: Pressebillede fra AC Hotel Bella Sky Copenhagen.
Værelser med storslået udsigt. Foto: Pressebillede fra AC Hotel Bella Sky Copenhagen.

Besøg cocktailbaren på 23. etage efter en lækker middag tilberedt over bål

Der findes 811 værelser på Bella Sky – alle meget moderne og stilfuldt indrettet i minimalistisk design. Fra værelserne er der udsigt udover smukke København, og det er meget betagende at se byen fra en højde på 76 meter. En del af værelserne har også udsigt over golfbanen i Royal Golf Club og City Golf Copenhagen’s store driving range.

Har man ikke fået et værelse med dén placering, kan det i stedet anbefales at tage op på 23. etage og nyde udsigten midt på broen mellem de to tårne. Eller endnu bedre, så kan det kombineres med et besøg i den lækre internationale rooftop cocktailbar, SUKAIBA, der findes på øverste etage og er et oplagt sted at slutte dagen af. Her serveres luksuriøse cocktails, delikate vine og kolde øl krydret med byens mest imponerende panorama-view.

SUKAIBA relanceres i øvrigt som en elegant, panasiatisk skybar-restaurant med internationalt format fra slutningen af oktober 2022. Det bliver under ledelse af den nye restaurantchef, Jacob Brink Lauridsen, der kommer med årelang erfaring fra topsteder som Noma, Alchemist og The Silo.

Middagen nydes i Restaurant BASALT på 1. sal, hvor konceptet er at al mad laves over bål. Maden er således nøje udtænkt med hensyntagen til ilden, råvarerne og naturen. BASALT inspireres af naturens spisekammer, og indsamler og tilbereder råvarer som sæsonen tilbyder: Det friske, det rå og det ferske. Kokketeamet bruger så moderne teknikker som eksempelvis fermentering til at raffinere serveringerne. Det er tidskrævende, men alle kræfterne værd. Og idéen med at tilberede alt over åben ild resulterer i en spændende smagsoplevelse som gæst.

Udsigt fra 23. etage mens man nyder en drink. Foto: Pressebillede fra AC Hotel Bella Sky Copenhagen.
SUKAIBA er hotellets lækre cocktailbar. Foto: Pressebillede fra AC Hotel Bella Sky Copenhagen.
Restaurant BASALT serverer lækker bålmad. Foto: Pressebillede fra AC Hotel Bella Sky Copenhagen.

Fantastiske muligheder for golf og forretning

Det er oplagt at indlogere sig på Bella Sky, hvis man er på weekendtur med sin partner eller gode venner. Og især hvis man er glad for at spille golf, findes der ikke mange andre hoteller i København, der tilbyder så nærliggende en golfbane – bogstaveligt talt kun et stenkast fra hotellet.

Royal Golf Center er nemlig en førsteklasses international mesterskabsbane med 18 huller i topkvalitet. Her finder du også dejlig restaurant, fitnesscenter, luksuriøse omklædningsrum med sauna og bagrum til opbevaring af golfudstyret. Banens kvalitet blev allerede anerkendt i 2012, da golfklubben var vært for en European Challenge Tour-event. The European Challenge Tour talte højt om kvaliteten af banen såvel som udførelsen og de omgivende faciliteter.

Er man i København med forretningsforbindelser er det et oplagt sted at kombinere golf med business. Royal Golf Center tilbyder nemlig forskellige typer af koncepter, hvor virksomheder kan forkæle ansatte, kunder eller andre erhvervspartnere med både golf og forretning. Og bor man på Bella Sky, som tilbyder Danmarks største konferencecenter med over 48 mødelokaler med plads fra 6-630 personer og direkte adgang til Bella Center og Bella Arena, må man sige at mulighederne for møder og konferencer er i særklasse. Det kan varmt anbefales!

Velkommen til AC Hotel Bella Sky Copenhagen.

Royal Golf Center med 18 hullers golfbane – i baggrunden Bella Sky. Foto: Pressebillede fra AC Hotel Bella Sky Copenhagen.

Golfbladet.com var inviteret af AC Hotel Bella Sky Copenhagen.
AC Hotel Bella Sky Copenhagen har ikke har haft indflydelse på artiklens indhold.

ANNONCE FOR BELLA SKY
Forrige artikelNiklas Nørgaard Møller flot fra start
Næste artikelFem danskere videre fra Lyngbygaard
Avatar photo
Anders Baron er stifter og medejer af Golfbladet.com. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver hovedsageligt om golf i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på e-mail anders@golfbladet.com eller LinkedIn.