Tæt på Himmerland Golf & Spa ligger i Aars den grafiske virksomhed Dathoprint med ti fremragende grafiske medarbejdere ansat. Konkurrencen i branchen er aktuelt knaldhård, så det er om at tænke kreativt og finde nicher, der kan tiltrække ry og omsætning.

Det gjorde Kasper Dahl, da han betragtede de boldkasser, man sælger golfbolde i. Hvorfor skulle man kun kunne sætte særtryk på boldene? Hvorfor ikke skabe en totaloplevelse ved, at boldkøberne fik deres logo eller tryk også på boldkasserne?
Ingen andre har hidtil tænkt samme tanke, så Dathoprint har nu satset hårdt ved indkøb af maskiner, så det hele kan fremstilles i bedst mulige kvalitet i lak, sølv og guld, og annoncen i forrige nummer af GOLFBLADET har, håber Dahl, sat gang i noget stort.

Selv om tilbuddet blot er tre uger gammel, er de første ordrer indløbet som håbet. Nu afventer man spændt, hvor stor efterspørgslen vil være.
– Der er ikke tvivl om, hvor meget mere festlige boldkasser med særtryk vil være på et præmiebord; når de gives som personlige gaver; eller når de benyttes som firmagaver, mener Kasper Dahl.

Firmagaver er i øvrigt et andet speciale for Dathoprint, så man behøver ikke at holde sig til golf, når man indkøber ting, der på opfindsom vis skal repræsentere et firma.

Forrige artikelGolf Experten køber Pro Golf Scandinavia
Næste artikelMyrdet europamester blev hyldet ved Ryder Cup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.