Sebastian Cappelen kom ikke ind i den meget stærke PGA Tour-genåbner i Texas, men spiller i stedet i denne uge på Korn Ferry Tour, der også genstarter sæsonen. Det sker på TPC Sawgrass, men ikke på den berømte Stadium Course, derimod på Dye’s Valley, resortets anden mesterskabsbane.

Cappelen får ganske stærkt selskab i det tre af spillerne på et tidspunkt i karrieren faktisk har ført The Players, eller været i delt føring, efter 54 huller. Det er svenske David Lingmerth, tyske Alex Cejka og amerikaneren Sean O’Hair. Ingen af den formåede at vinde turneringen.

Der er også en enkelt majorvinder med, Mike Weir, som vandt Masters tilbage i 2003. Til gengæld har Vijay Singh trukket sig. Der var ellers meget røre om hvorvidt Singh burde optage en plads i feltet fra en yngre spiller. Samme polemik har der sjovt nok ikke været omkring Mike Weir.

I alt har feltet 145 deltagere, 15 spillere har tilsammen har vundet 30 PGA Tour titler bl.a. Ted Potter Jr. og Hudson Swafford.

Foto: Getty Images

DEL
Forrige artikelTirsdagsanekdoten mindes Erik Halling
Næste artikelForrygende start af Nicolai Højgaard
Avatar
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.