Som nybegynder eller sågar øvet golfspiller oplever man ofte at ens golfbolde forsvinder. Det er altid til stor frustration, når man spiller sine bolde out of bounds, ikke kun fordi det koster point. Det koster nemlig også en del at anskaffe sig nye golfbolde, især når man køber de bedre modeller. Når det kommer til golfbolde følges kvalitet og pris sig nemlig ad.

Så hvad er alternativet spørger du nok? Ja, måske skulle du overveje at prøve at købe brugte golfbolde. Det er nemlig en myte, at brugte golfbolde skulle være væsentligt ringere end nye golfbolde.

Faktisk er forskellen ikke så stor, hvis der overhovedet er nogen forskel. I de fleste tilfælde vil du opleve, at de brugte golfbolde man kan købe, faktisk måske kun er blevet spillet 1-2 gange, fordi de er blevet skudt væk af en anden uheldig golfspiller.

Støt golfklubberne ved at købe brugte golfbolde

Hver gang du køber brugte golfbolde støtter du en lokal golfklub. De mange brugte golfbolde, som GolfPoint.dk eksempelvis anskaffer, bliver i stor grad betalt til golfklubberne, for at kunne få tilladelse til at hente boldene.

Det er nemlig ikke alle golfklubber, der har en lige god økonomi, så derfor betyder det enormt meget økonomisk for golfklubberne, at kunne opnå ekstra indtjening ved at få indsamlet golfboldene. Det betyder i sidste ende, at banerne fortsat kan blive vedligeholdt og at der nogen steder overhovedet er en bane at spille på. 

Det er bæredygtigt at købe brugte golfbolde

Udover at spare penge, gør du også miljøet en kæmpe tjeneste ved at købe brugte golfbolde. Golfbolde består som bekendt primært af plast og gummi, hvilket er to råvarer, som har utroligt svært ved at blive nedbrudt.

Især plast er i øjeblikket et globalt problem, verdenshavende indeholder store mængder plast og der gøres meget for at begrænse problemet. Derfor har GolfPoint.dk sat sig for at gøre sit bidrag til det globale plastproblem ved at sørge for, at så mange golfbolde som muligt bliver genanvendt.

 Støt golfklubberne ved at købe brugte golfbolde

Hvad med de der søbolde?

Der er delte meninger omkring søbolde og det er da også et kontroversielt emne. Er søbolde skidt? Man har forsøgt at måle hvorvidt det har nogen påvirkning på golfbolde, at have ligget i en sø og det har vist sig, at jo længere tid de ligger under vandet, desto mere påvirker det kernen. Dog er ændringen ikke markant, når man har målt over et helt år.

Hos GolfPoint.dk hentes der med jævne mellemrum bolde op fra diverse søer, ved at hente boldene ofte, sikrer det ikke mindst kvaliteten af boldene, men det mindsker også tidsforbruget der går til at rense boldene.

Derfor har det altid været i GolfPoint.dk’s interesse at sikre sig at boldene hentes op med et par måneders mellemrum. Og når der er tale om blot et par måneder, er ændringen i kvalitet nærmest ikke eksisterende.

Køb dine golfbolde hos GolfPoint.dk

Vil du støtte en dansk virksomhed, som specialiserer sig i at have et bredt udvalg af brugte golfbolde, så køb dine golfbolde hos GolfPoint.dk ved at klikke her.

Du finder ofte gode tilbud på kendte modeller og kan købe helt ned til et enkelt dusin pr. bestilling, hvis du lige skal prøve dem af. De er super gode til at svare på spørgsmål, hvis der er noget man er i tvivl om og leveringstiden er kort.

Hos GolfPoint.dk finder du alle de kendte modeller som f.eks.: TaylorMade, Titleist, Srixon, Callaway, Bridgestone og Nike.

Artiklen er sponsoreret af Golfpoint.dk.