OPDATERET: I et år hvor Ryder Cup skal spilles i Italien, ser de italienske stjerner ud til at skulle funkle. Der er i hvert fald dobbelt italiensk i toppen af Rolex Series-turneringen HSBC Abu Dhabi Championship på den flotte Yas Links.

Rutinerede Francesco Molinari og den noget yngre, formstærke Guido Migliozzi (billedet) deler førstepladsen i 10 under. Lige efter følger Jason Scrivener og i -8 følger bl.a. svenske Alexander Björk og endnu en Ryder Cup-aspirant, Victor Perez.

Seks danskere er videre til weekendens finalerunder. Bedst placeret er Thorbjørn Olesen og Nicolai Højgaard i -6, Oliver Hundebøll leverede en toppræstation og gik 67 (-5), hvilket også er hans samlede score. Thomas Bjørn og Jeff Winther er i -3. Endelig er Markus Helligkilde videre i -2, men det blev lidt for spændende, da han lavede dobbeltbogey på sit sit sidste hul – banens 9. hul. Cuttet endte på netop 2 under par.

Den klarede Søren Kjeldsen, 75 i dag, 2 over i alt, ikke. Og Niklas Nørgaard Møller satte sig selv under pres med en forfærdelig dobbeltbogey på dagens første hul. En lussing, han aldrig fik rystet helt af sig og han sluttede som Kjeldsen på +2.

Legends Q-school

På Legends Tour Q-school i Belek, gik Knud Storgaard første af fire runder i par, og ligger på delt 23. plads. Kun fem spillere får fuldt kort til Legends Tour, og det kræver efter 1. runde at man er 3 under par.

Foto: Getty Images

Forrige artikelPar i premieren for Nanna
Næste artikelFin dansk moving day i Abu Dhabi – Nana nr. 20 og Storgaard nr. 16
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.