Krigen mellem  PGA Tour og de spillere, der har tilsluttet sig LIV Golf, udvikler sig dag for dag og balladen bliver vildere og vildere.

Nu har 11 spillere – med Phil Mickelson i spidsen – lagt sag an mod PGA Tour via en domstol i Nord Californien, og det er artige sager, spillerne lægger frem som deres dokumentation for at de har retten på deres side til at spille lige præcis hvor og hvornår de vil.

Blandt andet fremgår det, at netop Phil Mickelson allerede i marts blev suspenderet af PGA Tour – ikke for hans udtalelser omkring touren og LIV Golf, men fordi han åbenlyst forsøgte at rekruttere spillere til LIV Golf.

Sagen er uhyre kompliceret. Og sagsanlægget fylder 105 sider. Det amerikanske golf.com’s Sean Zak har gravet sig ned i materialet, og vi tillader os at linke til hans fremragende artikel som baggrundsviden.

Læs artiklen her.

Foto: Getty Images

 

Forrige artikelBedre og bedre år for år
Næste artikelGolfbladet – August 2022
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.