PGA har fortsat sine sanktionspolitik over for spillere, der spiller på den saudiarabisk finansierede LIV-tur, hvis næste turnering spilles i denne uge på Trump International Golf Club Bedminster.

Organisationen har udsendt en ny FedEx Cup-rangliste, hvor udbryderne er taget fra, dvs. de kan ikke komme til at deltage i slutspillet, der starter for 125 spillere og slutter i sæsonfinalen for 30 spillere.

Netop nu betyder det, at nr. 133 på den fulde liste nu er inde på FedEx-listen som nr. 125.

På Bedminster deltager igen 48 spillere, der skal afvikle 54 huller, og nu er der så mange topspillere inde, at en række af de første, der tilsluttede sig, ikke kan være med. Hvordan bliver de så aflønnet.

Der spilles såvel hold som individuelt, og det gør ondt på DP World Tour at se holdet, der repræsenterer Majesticks GC: Lee Westwood, Ian Poulter, Henrik Stenson og Sam Horsfield – mindst tre af dem ville normalt have været kandidater til Ryder Cup-kaptajnjobbet, som Stenson udtaler, at han godt mente, at han kunne klare ved siden af at spille på LIV – men han kendte konsekvenserne på formand.

Billedet viser Henrik Stenson, som nu hverken kan blive Ryder Cup-kaptajn eller spille på PGA eller DP World.

 

Forrige artikelKlubben i midten har vokseværk
Næste artikelGod og sund livsstil styrker både dit golfspil
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.