ANNONCE FOR NH COLLECTION COPENHAGEN
Skal du en tur til København på golfweekend, så bør du kigge nærmere på det nye, eksklusive NH Collection Copenhagen. Hotellet er ét blandt kun få 5-stjernede hoteller i København, og med central beliggenhed på Christianshavn, er du placeret i smørhullet til at opleve den pulserende hovedstad og områdets mange skønne golfbaner.

Fra Ørkenfortet som historisk kulisse til 5-stjernet luksushotel på maritime Christianshavn

I september 2021 kunne NH Collection Copenhagen slå dørene op til en ny eksklusiv hoteloplevelse i København. Det tidligere hovedkvarter for Nordea på Christianshavn – også kaldet Ørkenfortet – var blevet forvandlet til et 5-stjernet luksushotel med en stærk bæredygtig profil. Et samarbejde mellem ATP Ejendomme, Arkitema Architects og Henning Larsen Architects og den internationale operatør, NH Hotel Group – der forøvrigt for første gang åbner et hotel i Skandinavien, men nummer 93 på verdensplan.

Ørkenfortet på Christianshavn er nu lækkert 5-stjernet hotel. Foto: PR-billede fra NH Collection Copenhagen

Bygningens facade er blevet gennemrenoveret med respekt for arkitekt Palle Suenson originale design fra 1962 med rene former og lige linjer. Og øverst er der tilføjet en ny etage af panoramavinduer, som giver en ekstraordinær udsigt over byen.

En stor del af betonkonstruktionen er bevaret, og bæredygtighed er et vigtigt element for byggeriet og selve hotellet. Derfor er facadestenene blandt andet støbt af materialerne fra den indvendige nedrivning og formet til nye sten i samme stil som de tidligere.

“Det er et af byens få 5-stjernede hoteller, og det vil vores gæster kunne mærke, fordi vi i alle detaljer har fokus på at levere en ekstraordinær hoteloplevelse”
– Anders Duelund, General Manager for NH Collection Copenhagen

Generelt har NH Collection Copenhagen høje standarder inden for bæredygtighed. Det fremgår blandt andet af det grønne sedum-tag, brug af havvand til at nedkøling af bygningen, intelligente styring af lys og indeklima, valg af bæredygtige materialer og økologi.

Hos NH Collection er det gæsterne og deres oplevelse, som er centrum, og det kan mærkes fra det sekund du ankommer. Det gælder både beliggenhed, service og design. Kunsten er specialdesignet og kreeret af Anna Bak og sætter stemningen ved ankomst. Værkerne lavet i træ og messing refererer til bygningens maritime historie, som tidligere administrationsbygning for skibsværftet B&W – det såkaldte Ørkenfortet.

Det er et af byens få 5-stjernede hoteller, og det vil vores gæster kunne mærke, fordi vi i alle detaljer har fokus på at levere en ekstraordinær hoteloplevelse. Samtidig er vores ambition, at NH Collection Copenhagen skal leve fuldt op til sin fantastiske beliggenhed og bidrage til Københavns byliv. Med nye restaurantkoncepter og åbningen mod havnefronten vil vores gæster befinde sig midt i byen og opleve den afslappede stemning, som København er så kendt for,” siger Anders Duelund, General Manager for NH Collection Copenhagen.

Hotellet byder velkommen i denne flotte hall med rød løber og rulletrapper. Foto: PR-billede fra NH Collection Copenhagen
Lobby & Reception udført i meget elegant interiør. Foto: PR-billede fra NH Collection Copenhagen
Behagelig og hyggelig afslapning i loungeområde. Foto: PR-billede fra NH Collection Copenhagen

Skal hotellets piccolo bære din golfbag?

Hotellet tilbyder i alt 394 værelser og suiter fra Superior Double til Presidential Suite. Indretningen er inspireret af 1960’ernes elegante stil og varme nuancer kombineret med et nutidigt nordisk udtryk. Der er kælet for håndværket og detaljerne fra gulv til loft. Alt fra sildebensfliser i et elegant farvespil på badeværelserne til specialdesignet interiør i forskellige materialer og varme, jordnære eller naturlige farver. Værelserne er indrettet med store vinduespartier, der udover udsigt, også giver et stort og naturligt lysindfald.

Hotellets værelser og suiter er designet med komforten i højsædet. Udsøgte og iøjnefaldende materialer som polstrede hovedgærder og eksklusivt læder- og trædesign er standard på alle værelser. De fleste værelser har fantastisk udsigt over enten havnen eller byen, og værelserne på 7. etage har betagende panoramaudsigt med vinduer fra gulv til loft.

Gæster kan vælge mellem værelser med enkeltsenge, dobbeltsenge eller kingsize senge, og hotellet tilbyder desuden familieværelser og eksklusive suiter og hjørneværelser. Alle værelser har widescreen-tv og minibar, strygejern og strygebræt. Og hvis der er brug for ekstra forkælelse, så slap af i badekarret eller under rainshower-bruseren, inden en god nats søvn i sengene med de dejlige komfortable madrasser og en selvvalgt pude fra pudemenuen.

NH Collection Copenhagen er et 5-stjernet hotel og tilbyder naturligvis services og faciliteter af højeste kvalitet – oplagt efter en god dag på golfbanen. Fx fitnessafdeling, cykeludlejning, 7 møde og event rum med plads op til 252 gæster og moderne audiovisuelt udstyr, 100 parkeringspladser med parkeringsservice og ladestationer til el-biler – og er du for træt til selv at bære din golfbag, kan du selvfølgelig få hjælp fra piccoloservicen.

Skønne værelser indrettet med eksklusive møbler. Foto: PR-billede fra NH Collection Copenhagen
Badeværelser med lækre detaljer og rainshower. Foto: PR-billede fra NH Collection Copenhagen
Imponerende udsigt over København fra junior suite. Foto: PR-billede fra NH Collection Copenhagen

Tapaskoncept kreeret af spansk Michelin-team står klar 12 min. efter du har forladt nærmeste golfbane

Med hotellets unikke beliggenhed ved vandet, med Knippelsbro og Christians Kirke som naboer, har NH Collection Copenhagen skabt en eksklusiv hoteloase, hvor du altid kan tage pulsen på storbyen, men også kan slappe af i rolige omgivelser. Alt sammen med kort afstand til alle byens vartegn, kulturelle tilbud, shopping, og ikke mindst det farverige Christianshavn.

Der er mange golfbaner i København og omegn, så med base på maritime Christianshavn, kan du nemt køre til fx Royal Golf Club (12 min. kørsel), Dragør Golfklub (22 min. kørsel), Copenhagen Golf Center i Vallensbæk (26 min. kørsel), Brøndby Strand Golf (27 min. kørsel), Smørum Golfklub (31 min. kørsel) og Søllerød Golfklub (31 min. kørsel).

Når du kommer træt hjem efter at have spillet golf hele dagen, kan du glæde dig til at blive forkælet af hotellets restaurant. For til et upscale hotel hører selvfølgelig også en upscale restaurant, og derfor kan du besøge det spanske tapaskoncept Tablafina hos NH Collection Copenhagen, udviklet specielt af et spansk Michelin-team.

Restauranten tilbyder lækre og fristende retter, med et mix af lokale specialiteter og favoritterne fra det traditionelle tapaskøkken. Desuden er der et fantastisk udvalg af lækre cocktails og et vinkort med et bredt udvalg af gode vine fra hele verden, særligt udvalgt af hotellets egen sommelier.

Morgenmaden kan du nyde med udsigt til Torvegade, mens du langsomt vågner op i takt med resten af byen. Morgenmaden består af internationale klassikere, lokale delikatesser, friskpresset juice samt sunde, frisk tilberedte retter på bestilling. Meget lækkert!

Der er noget for enhver smag på hotellet, uanset om du vil opleve panoramaudsigt over København, have en pause på kajen, udforske nabolagets mange seværdigheder og tilbud eller blot slappe af med at spille golf.

Velkommen til NH Collection Copenhagen.

Gastronomiske mesterværker fra kokketeamet. Foto: PR-billede fra NH Collection Copenhagen
Stilfuld barmiljø med de bedste cocktails til før og efter maden. Foto: PR-billede fra NH Collection Copenhagen
Morgenmaden indtages med udsigt til Torvegade. Foto: PR-billede fra NH Collection Copenhagen
Den bedste start på dagen er en god brunch. Foto: PR-billede fra NH Collection Copenhagen

Golfbladet.com var inviteret af NH Collection Copenhagen.
NH Collection Copenhagen har ikke har haft indflydelse på artiklens indhold.

ANNONCE FOR NH COLLECTION COPENHAGEN
Forrige artikelStyrkeprøver på flere niveauer
Næste artikelFire danskere i top20
Avatar photo
Anders Baron er stifter og medejer af Golfbladet.com. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver hovedsageligt om golf i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på e-mail anders@golfbladet.com eller LinkedIn.