Det var en dag med voldsomme betingelser på de tre baner i Alfred Dunhill Links, og derfor klatrede de spillere, der klarede sig rundt i par eller bedre, langt frem i stillingen. Man kan blot se på Rasmus Højgaard, der sprang syv pladser frem som nr. 19 med en runde i +2; eller på Niklas Nørgaard Møller, der gik Old Course i +2, men beholdt sin tredjeplads i -7, hvor han deler med Antoine Rozner, som ligeledes gik i +2. De er et slag efter Alex Norén og tre efter den førende Richard Mansell.

Cuttet fastsættes først, når alle har spillet de tre baner, der foruden Old Course er Kingsbarns og Carnoustie, og det er en ekstra chance for resten af de danske spillere. JB Hansen gik runden i par og avancerede 65(!) pladser til nr. 43. Thorbjørn Olesen er nr. 63 i +1, Nicolai Højgaard nr. 72 i +2, og de resterende danske spillere er uden for top-100.

I Hopps Open de Provence på Challenge Tour var scorerne heller ikke lave. Daniel Hillier, New Zealand fører i -8, Benjamin Poke og Martin Leth Simonsen er delt 26 i par, og så ser det ud til, at Victor Bjørløw endelig klarer cuttet. Han er aktuelt nr. 50 i +1 ligesom Nicolai Kristensen med enkelte spillere tilbage på banen.

Et hurtigt kik til The Ascendent LPGA på The Colony i Texas. Her er anden runde godt i gang og kortvarigt var Emily Pedersen (billedet/Getty) nr. 1 i -7. Hun er i klubhuset i samme score, men passeret af Charley Hull -9 og Xiyu Lin -8, men begge er stadig på banen. Nanna Koerstz Madsen mangler 18. hul, men ligger aktuelt som nr. 12 i -3.

Forrige artikelFem danskere videre fra Lyngbygaard
Næste artikelNiklas kan vinde sin første sejr – Benjamin Poke – Emily Pedersen
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.