På anden dag af Zurich Classic of New Orleans, der en parturnering, blev der igen præsteret kaskader af birdies, selv om turneringsformen nu ikke var fourball som i første runde, men foursome.

Hvem vil man helst som dansker spille sammen med i en parturnering? Naturligvis Thorbjørn Olesen (billedet/ Getty), der såvel har vundet World Cup med Søren Kjeldsen som super sixes med Lucas Bjerregaard. Indtil videre tegner det også fint sammen med Nicolai Højgaard.

Efter 13 huller lå de i -6 for runden og på delt tredjeplads, men så fulgte dagens eneste bogey, og det lykkedes aldrig at få gang i birdieproduktionen igen. Skidt med det, -5 i en foursome er glimrende, og i -12 som delt nr. 12 er der ikke langt til de førende: 1. Wyndham Clark/ Bo Hossler -16. 2. Doc Redman/ Sam Ryder og Keith Mitchell/ Sungjae Im -15.

Cuttet blev så uhyggelig højt som -10 for 35 par, der fortsætter med weekendens to runder. For Højgaard er det særlig vigtigt at være så langt fremme som muligt, da pengene fra denne turnering tæller i hans kamp for at få PGA-kort 2024.

I LPGAs major The Chevron Championship faldt Emily Pedersen efter bogey-dobbeltbogey på 13-14 under cutgrænsen, da hun aktuelt er nr. 66 i +2, men cuttet bevæger sig ret hurtigt mod +3, så lad os håbe. Nanna Koerstz Madsen stormer til gengæld fremad, så hun efter 15 huller ligger som nr. 8 i -4. Der er stadig et par timer, til runden er færdig.

Amatørerne spiller Copa Sotogrande, men Cecilie Leth Nissen er nr. 7 i +6 og Johanna Axelsen nr. 12 i +12 før sidste runde, mens Mads Laage og Emil Elkjær er delt nr. 11 i +4 hos mændene.

Forrige artikelGolfbladet – April 2023
Næste artikelHundebøll bedste dansker, men reelt uden sejrschance
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.