Der scores lavt i den første af PGA Tours Play-off turneringer, The Northern Trust på TPC Boston. Hele 97 af de 122, der kom til start, er i par eller bedre, og fire spillere deler førstepladsen i -7.

Det er Harris English, Kevin Strelmann, Cameron Davis og Russell Henley, og altså okke spillere, der hører til de største navne i den stærkt besatte turnering.

FedEx Cup-ranglistens nummer 1, Justin Thomas, er nede som nummer 30 i -3, sammen med bl.a. Tiger Woods, den forsvarende mester Patrick Reed og norske Viktor Hovland. Nummer to, Collin Morikawa er blot i par, og på 53. pladsen finder man Rory McIlroy, Jon Rahm med flere.

Columbianske Sebastian Munoz (billedet) var ude på det tv-transmitterede eftermiddagshold og fik det man vist kalder ‘en god start’. Vinderen af Sanderson Farms i efteråret lavede birdie på de syv første huller! En dobbeltbogey på 9. kastede grus i maskineriet og det blev blot til en birdie mere og en placering som delt nummer fem.

For tre yderligere spillere er sæsonen slut: Brooks Koepka er ude med en knæskade og ligesom han kom Vaughn Taylor ikke til start. Endelig trak Ryan Moore sig fra turneringen. Ingen af de tre var inde i Top70 og kan dermed holde fri til 20-21-sæsonen starter om et par uger.

Foto: Getty Images.

DEL
Forrige artikelLPGA Tour: Emily fortsætter storspillet
Næste artikelECCO Tour: Niklas levede op til favoritværdigheden
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.