Hun kæmpede bravt, gjorde flere comebacks og forsøgte alt, men sejren glippede for Nicole Broch Estrup i Joburg Ladies Open. I stedet blev det en fjerdeplads i -9, efter vinderen Lily May Humphreys -12.

Det var en uhyggeligt spændende finaledag, hvor føringen hele tiden skiftede hænder. Moa Folke, Klara Davidson Spilkova, Lily May Humphreys, Kiara Floyd og Nicole var alle på et tidspunkt undervejs på førstepladsen, alene eller delt.

Trods alt en rigtig fin turnering af Nicole, der med sin mand Kasper på bag’en, var med fremme fra start til slut og gav sig selv muligheden for at vinde. Det er den slags, der giver tro på fremtiden og fylder op på selvtilliden.

Linette Holmslykke avancerede til  32. pladsen i +1 efter en runde i 72 (-1), Smilla Sønderby faldt helt sammen på bag9 og droppede ned på 39. pladsen i +2,  mens Amalie Leth-Nissen også faldt tilbage til 41. plads i +3.

Stjerne duel i Singapore

Nanna Koerstz Madsen faldt et par pladser tilbage på tredjedagen af HSBC Womens World Championship i Singapore, hvor hun ligger midt i feltet som delt 27 i -4. Jin Young Ko (-14) spillede sig to slag foran Nelly Korda (-12), og de to superstjerner får selskab i førerbolden søndag morgen dansk tid af Alisen Corpuz (-11), mens næstsidst bold består af Elisabeth Szokol (-11), Danielle Kang (-10) og Celine Boutier (-9).

Monstret ER menneske

Arnold Palmer Invitational på Bay Hill i Orlando føres af Kurt Kitayama, som tre gange indenfor det seneste år har hentet andenpladser på PGA Tour. Han er i -9, 2 slag foran Jordan Spieth. Viktor Hovland slog dagens slag, et hole-in-one på 7. hul, og så viste monstret Jon Rahm, at han trods alt er menneskelig. Hans 76’er (+4) var hans dårligste runde siden PGA Championship i maj sidste år.

Iskoldt i Girona

Kulden driller på Camiral Golf & Wellness ved Girona i Nordspanien (tidligere kendt som PGA Catalunya), og for anden dag i træk måtte runden i ECCO Tours Camiral Golf & Wellness Championship udsættes med 90 minutter. Derfor vender vi først senere i dag tilbage med slutresultatet. Søren Broholt Lind bejler til sejren.

Foto: Tristan Jones/LET

Forrige artikelFlot dansk dag: Nicole nr. 2, Sofie nr. 2 efter omspil, Christian Jacobsen fører
Næste artikelNorsk sejr i Camiral Golf & Wellness Championship
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.