På en dag med høje scores spillede Thorbjørn Olesen og Marcus Helligkilde sig med runder 69 slag frem til delt 12. plads i Qatar Masters, som bedste danskere.

Det blev desværre en slem dag for Niklas Nørgaard Møller, der eller havde et topresultat indenfor rækkevidde, men en runde i 79 slag sendte ham 42 pladser bagud i stillingen til en 49. plads. Også Søren Kjeldsen og Lucas Bjerregaard var pænt over par og sluttede på hhv. 65. og 73. pladsen.

Skotten Ewen Ferguson rykkede seks pladser frem med en score i -2, og sluttede 7 under par. Det skulle vise sig at være nok til at vinde, for spillerne i de sidste bolde havde det svært, så Chase Hanna tog andenpladsen i -6, foran Adrian Meronk og Marcus Kinhult i -5.

Fransk vinder på CT

På Challenge Tours SDC Open blev det fransk sejr til Clément Sordet i -21 efter omspil med Ruan Conradie fra Sydafrika, mens Deon Germishuys, der førte inden finalen måtte nøjes med tredjepladsen.

Bedste dansker blev Nikolai Kristensen på 20. plads, Oliver Hundebøll blev nummer 26, Martin Simonsen og Lasse Jensen delte 34. pladsen og Benjamin Poke blev nummer 57.

Foto: Getty Images

Forrige artikelGolfbladet – Marts 2022 (udstyrstema)
Næste artikelBreaking: Nanna tabte omspil
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.