Ind imellem kan man få flip af de mange ændringer af navne, der skyldes sponsorships. Det seneste eksempel er, at Order of Merit på det, der hed European Tour, men i år har været DP World Tour, er blevet ændret til Race to Dubai Rankings in Partnership with Rolex, efter at det fra 2009-21 simpelthen hed Race to Dubai, og i år har heddet det mundrette DP World Tour Rankings in Partnership with Rolex. Gettys billede viser Rory McIlroy med trofæet efter at have vundet DP World Tour Rankings in Partnership with Rolex

Den hurtige tilbagevenden og udvidelse af navnet skyldes nye midler, der er blevet givet af Dubai’s Department of Economy and Tourism, der har indset, at begrebet Race to Dubai var en af de bedste dele af ørkenstaten og alt, hvad den står for.

Sådan nogle lange navne er almindelige over hele kloden, og som journalist er de irriterende. Vi kommer formentlig til at nøjes med Race to Dubai.

Mange af turneringerne på ECCO Tour har på lignende måde navne som Bravo Tours Open – by Enjoy Resorts. Da det er danske turneringer, forsøger vi altid at få hele turneringens navn med, så der ikke forsvinder sponsorer, fordi de føler, at de bliver ignoreret.

Forrige artikelDet glippede for Nicole og Karen – Lydia Ko og Svensson vandt
Næste artikelUgens tv-golf: En sæson slutter en anden begynder
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.