Tv-seerne, der tændte for GOLFTV kl. 20 for at følge de sidste fire timer af tredje runde af Travelers Championship live, blev noget overraskede, for da var runden allerede færdigspillet. Frygt for meget dårligt vejr med torden i området omkring River Highlands havde fået arrangørerne til at ændre starttiderne, så spillerne blev sendt ud i tre-bolde fra to tees om morgenen, så man kunne færdigspille tredje runde inden uvejret forventedes at ramme kl. 20 dansk tid.

Brendon Todd, som allerede har vundet to gange tidligere i denne sæson – Mayakoba Classic og Bermuda Championship i efteråret – spillede sig med en runde i 61 slag helt til tops i -18, to slag bedre end Dustin Johnson, der også blot skulle benytte 61 slag på runden. de to går ud i førerbolden sammen og slår ud som planlagt omkring kl. 20 dansk tid. Brendon Todds 192 slag for 54 huller er turneringsrekord for Travelers Championship og tendensen fra de to foregående uger, hvor der er blevet spillet uden tilskuere er, at der scores meget, meget lavt.

Phil Mickelson, der førte halvvejs, var en af meget få spillere over par lørdag, og hans 71’er betød et fald til en delt syvendeplads i -12, seks dårligere end Todd.

Australske Jason Day spillede tredje runde alene. Han havde bedt om at få taget en Covid-19-test fordi han følte symptomer, og bad selv om at spille alene af sikkerheds årsager. I dag spiller han igen i en to-bold, så vi må gå ud fra at testen var negativ.

Foto: Getty Images

DEL
Forrige artikel50 år er ingen alder
Næste artikel21. sejr til DJ
Avatar
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.