Et stærkt felt, der tæller såvel Bryson DeChambeau, som Viktor Hovland, Justin Thomas, Rory McIlroy og den dobbelte vinder i denne sæson, Stewart Cink, stiller til start på Quail Hollow Golf Club i Charlotte, North Carolina, til Wells Fargo Championship på PGA Tour. Et felt, der også tæller Jon Rahm, Tony Finau og Tommy Fleetwood samt Rickie Fowler, der ikke har haft en bedre placering i to år end den fjerdeplads han opnåede i ’19.

Turneringen var en af dem, der sidste år måtte aflyses helt, så forsvarende mester er Max Homa, der vandt i 2019 (billedet), og som også har vundet i dette forår – i The Genesis Invitational. Turneringen har dansk deltagelse af Sebastian Cappelen, der reelt blot skal bruge ét topresultat for at sikre sig sit tourkort, men det har også vist sig ganske svært endda at opnå. Det er Sebastians første besøg på banen som PGA Tour medlem.

GOLFTV/Eurosport 2 sender fra kl. 21.30 torsdag og fredag, og fra kl. 19 i weekenden. På GOLFTV er der featured groups fra om eftermiddagen. Anders Sigdal og Andreas Hartø kommenterer.

Tre danskere i Thailand

LPGA Tour fortsætter deres turné i Østen med Honda LPGA Thailand, der spilles på Siam Country Club i Chonburi. Igen i denne uge er Emily Kristine Pedersen med ligesom naturligvis Nanna Koerstz Madsen, der led i sidste uge i varmen i Singapore, og Nicole Broch Larsen. Der vil givet være et særligt fokus på Thailands egen, nybagte majorvinder Patty Tavatanakit i et stærkt felt, der bortset fra Danielle Kang dog mangler en del af de allerstørste amerikanske stjerner.

V Sport Golf/Viaplay sender fra kl. 05.00 torsdag og fredag morgen, men Thomas Heiredal kan sove længe i weekenden, for der starter sendingen først kl. 05. 30.

Danskerne står over

Efter nogle travle uger, står de fleste danskere over når Costa Adeje GC på Tenerife for anden uge i træk byder European Touren indenfor. Canary Islands Championship har kun dansk deltagelse af Benjamin Poke og Nicolai Højgaard, der har brug for point til ranglisten, resten holder fri.

Sidste uges vinder Dean Burmester og hans sydafrikanske landsmand, Garrick Higgo, kan meget vel igen byde ind på topplaceringer og sidste års rookie of the year, Sami Välimäki skal bruge et resultat igen snart for at holde sig blandt verdens top100.

V Sport Golf/Viaplay sender fra kl. 15 torsdag og fredag og fra kl. 12.30 i weekenden med Henrik Knudsen som kommentator.

Endelig skal det nævnes at GOLFTV viser Regions Tradition fra PGA Tour Champions torsdag og fredag fra kl. 17 og i weekenden fra kl. 21. Steve Stricker forsvarer i senior majoren i Alabama. Thomas Bjørn er ikke med i turneringen.

Foto: Getty Images