Ugen efter The Masters er altid en lidt mat affære. Det er ugen derpå, både for spillere og tv-seere. Men så gælder det om at holde den optimistiske fane højt. Således har arrangørerne af Austrian Golf Open på Diamond CC nær Wien holdt en plads åben til ’vinderen af The Masters’.

Hideki Matsuyama kommer dog næppe til Wien, men thumbs up for initiativet! I stedet må vi glæde os over syv danskere i feltet: Rasmus og Nicolai Højgaard, Lucas Bjerregaard, Jeff Winther, Søren Kjeldsen, Benjamin Poke og Martin Leth Simonsen (som I kan læse et interview med i GOLFBLADET, der udkommer på fredag).

Martin Kaymer, Justin Harding, Callum Shrinkwin og Sam Horsfield er andre ‘notables’ som man ville kalde dem på Augusta…

V Sport Golf/Viaplay sender fra kl. 13.30 alle fire dage. Michael Lermark kommenterer.

Onsdagsstart

Allerede onsdag starter LPGA Tours Lotte Championship fra Kapolei på Oahu, Hawaii, og man slutter altså lørdag. Nicole Broch Larsen er eneste danske islæt, da Nanna Koerstz Madsen holder fri. Det samme gør vinderen af ANA Inspiration Patty Tavatanakit. Men der er masser af kvalitet i feltet fra verdens top15. Bl.a. Sei Young Kim, Jeongeun Lee6, Brooke Henderson, Korda-søstrene og Jutanugarn-søstrene, Lexi Thompson og Danielle Kang.

V Sport Golf/Viaplay sender fra kl. 01.00 alle dage fra natten til torsdag med amerikanske kommentatorer.

Simpson forsvarer

Webb Simpson (billedet) er forsvarende mester i PGA Tours RBC Heritage fra Hilton Head Island i South Carolina. Også her er der masser af kvalitet i feltet, bl.a. Patrick Cantley, Dustin Johnson og Sergio Garcia. De sidste tre lidt mere udhvilede end forventet efter missede cuts i Masters. Masters’ runner-up, Will Zalatoris, er med, og det samme er Lee Westwood, Tommy Fleetwood, Matt Wallace og Robert MacIntyre, Tyrrell Hatton og Collin Morikawa.

GOLFTV/Eurosport 2 sender fra kl. 21 torsdag/fredag og fra kl. 19 i weekenden. Jesper Knudsen og Mark Haastrup kommenterer.

Foto: Getty Images