Vejret er heldigvis begyndt at vende til golfspilleres fordel, fordi dagene er blevet længere og lysere, hvilket betyder, at der er flere timer til at træne og spille golf ude på banen.

Men som vi kender den danske sommer bedst, så er vejret igen i år omskifteligt og ubeslutsomt. Men en grå, blæsende og regnfuld sommerdag skal ikke spolere dig i at holde dit golfspil intakt, selvom vejret ikke tillader dig at komme ud på banen. Derfor vil vi her i artiklen give dig tre tips til, hvordan du kan spille golf udenfor banen her til sommer.

Bring golfen med ind i stuen

Golf kan til tider være en ret overset sport, når det kommer til sportsgrene på TV. Mange opfatter det som en lidt ensformig sport at se på, og det er ofte sportsgrene som fodbold, cykling og tennis, der vinder, når danskerne skal vælge at se en kamp i fjernsynet en søndag aften. Det er en ærgerlig holdning, da golf kan være både underholdende at se på samt være præget af action og spænding.

Hvis du gerne vil tilføje lidt ekstra spænding til en golfturnering i TV, kan du bruge en bet365 bonuskode til at spille på bestemte golfturneringer eller eksempelvis oddse på, hvordan enkelte spillere klarer sig. Golf er nemlig også en utilregnelig sport, som ofte byder på mange overraskelser, hvilket kan resultere i nogle spændende og underholdende aftener foran fjernsynet.

Spil golf digitalt

En anden mulighed for at spille golf udenfor banen er de mange forskellige digitale spil, hvor man kan øve sit golfspil virtuelt. Der findes eksempelvis det klassiske videospil Wii Sport til playstation, hvor du bruger Wii fjernbetjeningen som golfkølle.

Når du svinger med fjernbetjeningen, bliver det registreret, således du virtuelt slår til en golfbold på skærmen, som rykker sig alt efter, hvor meget kraft du har brugt, og hvor godt et slag du har slået. Du kan endda også vælge retning på din bolds skud, samt hvorvidt du ønsker at slå med driver, jern, wedge eller putter.

Øv dine putting-skills

Hvis du til gengæld ønsker lidt mere fysisk golfspil udenfor banen, så bør du overveje at anskaffe dig en indendørs putting green til stuen, kontoret eller bare garagen. Der findes mange forskellige slags putting greens til hjemmet, der er lavet af kunstgræs og varierer i størrelser i alt fra tre til ni huller.

Nogle kunstige putting greens har endda også indbyggede søer og bunker, så du virkelig kan få trænet dine putting-skills, selvom du ikke har mulighed for at komme ud på banen. På den måde har du altid mulighed for at holde dit golfspil intakt ligegyldigt, hvor dårligt sommervejret eventuelt bliver.

Vi håber selvfølgelig mest af alt på, at vi bare kan få lov til at spendere masser af lyse timer ude på golfbanen, men hvis det ikke er tilfældet, så står det i hvert fald klart nu, at der findes en række gode alternativer til at spille golf udenfor banen.

Forrige artikelAlexander Frances fører det individuelle EM – Lasse Jensen fører i Halmstad
Næste artikelGarrick Higgo – nyeste sydafrikanske stjerneskud
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.