Om os

Velkommen til GOLFBLADET.com. Her vil du blive opdateret på dansk og international golf.

GOLFBLADET.com vil bringe dig nyheder og information fra en lang række områder:

  • Nyheder fra ind- og udland
  • Inspiration til golfrejser i hele verden
  • Vi besøger baner og klubber i hele landet
  • Reportager fra de største turneringer i ind- og udland
  • Lærerige instruktionsartikler
  • Vi bringer masser af nyheder om golfudstyr
  • Klubnyt fra de danske klubber
  • Vi finder de sjove og spændende artikler gennem historien
  • Portrætter af både spillere, ledere og kendte som har tilknytning til sporten
  • Underholdning med bl.a. Morten Ingemanns striber, kultur og vinoplevelser

Alt dette suppleret med flotte billeder såvel fra den internationale scene som den hjemlige.

Og for at sikre den bedst mulige tilgængelighed er den nye side lavet i et moderne design. Således har man som bruger adgang, uanset om man sidder med sin pc, tablet eller mobil.

Ydermere vil GOLFBLADET.com være til stede på de sociale medier, Facebook og Twitter. Endnu engang velkommen, vi glæder os til at servicere dig.

Kontakt os på: kontakt@golfbladet.com

John Kristensen
John Kristensen, 57 år, er ejer af MagMedia, som udgiver aviserne GOLFBLADE, TENNISAVISEN og SKIAVISEN. John er uddannet cand.merc. i afsætning fra CBS, og har mere end 30 års erfaring fra udgivervirksomhed. John spiller gerne golf når tiden tillader det.
Anders Baron
Anders Baron er stifter og medejer af Golfbladet.com. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om golf i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@golfbladet.com. Anders er også freelance digital konsulent.
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.
Klaus Hybler
Klaus Hybler er en erfaren journalist og Klaus er ofte på farten når han dækker emner som rejser og baner, men Klaus tager ofte andre emner op, som berører golflivet i Danmark, om det så er i den enkelte klub eller på unions-niveau hos DGU.
Bettina Schjølie
Bettina Schjølie er bladets kvindelige islæt, og har ansvaret for modestoffet. Bettina er desuden leveringsdygtig i spændende portræt-artikler af kendte og mindre kendte personer, men som alle har en god historie at fortælle. Bettinas rejseartikler har ofte en ekstra vinkel, i form af inddragelse af wellness.
Lasse Christensen
Lasse er en af vores skribenter. Han er uddannet Cand.mag i idræt og samfundsfag og arbejder til daglig som gymnasielærer. Lasse er primært leveringsdygtig i rejseartikler fra alverdens destinationer. Lasse er naturligvis selv inkarneret golfspiller.