ANNONCE FOR HOTEL RIVIERA STRAND
Drømmer du om at tage på golfferie uden for lang, besværlig transporttid, men stadig hvor der er plads til familien? Så er et ophold på det familievenlige Hotel Riviera Strand i Sydsverige tæt på Bjärehalvøen det perfekte feriested for store og små.

Bo på Hotel Riviera Strand – perfekt til familier og kun 10 min. kørsel fra 100 golfhuller

Grundet den korte afstand fra København, er det nemt at arrangere en weekendtur til Sydsverige med familien, hvor der også er god mulighed for at få et par timer til at gå på golfbanen. Indlogeres man på det familievenlige badehotel, Hotel Riviera Strand i Båstad, er der kun 10 minutters kørsel til 100 topklasse golfhuller på Bjärehalvøen, der grundet det gunstige klima gør, at du har mulighed for at spille på sommergreens næsten hele året rundt.

Hotel Riviera Strand ligger helt ud til den svenske riviera, og er det luksuriøst, klassisk badehotel i moderne art deco-stil med masser af atmosfære, mulighed for afslapning og opladning både før og efter de lange dage på ski. Hotellet tilbyder desuden adgang til en stor swimmingpool, og har rummelige værelser samt en udsøgt restaurant med gourmetkokke.

Hotellet henvender sig til familier med både store og små børn, som gerne vil have en lækker base tæt på de mange skønne golfbaner, og samtidig vil bo på et veldrevet hotel, der tilbyder en kombination af selvforkælelse og afslapning på den rolige svenske vestkyst, men også har massere af aktiviteter med action og leg for børn og barnlige sjæle.

Foto: PR-billede fra Hotel Riviera Strand
Foto: PR-billede fra Hotel Riviera Strand
Foto: PR-billede fra Hotel Riviera Strand

Familievenligt badehotel ved den svenske riviera

Hotel Riviera Strand er faktisk et klassisk badehotel fra 1930’erne med en fænomenal placering ud til den fine sandstrand, som kaldes Sveriges riviera. I mange år har folk rejst til netop denne destination, for at finde den perfekte blanding af ro og aktivitet, i omgivelser som føles både afslappende og luksuriøse.

Selvom hotellet har gennemgået en foryngelseskur, er der værnet om de arkitektoniske særpræg, hvilket har skabt en international stemning i art deco-luksus. Resultatet er et skønt familiehotel, hvor både børn og voksne trives.

“Resultatet er et Skønt familiehotel, hvor både børn og voksne trives.”

Hotel Riviera Strand er i øvrigt en del af GRAM Group, der er en samling af helt særlige hoteller og restauranter ved Båstad og Bjärehalvøen bl.a. også det kendte Hotel Skansen. GRAM står for Great Ambiance Hotels, og deres vision er at skabe Nordeuropas stærkeste destination gennem hotel- og madoplevelser, som kendetegnes af høj kvalitet, bred variation og unik atmosfære.

Alle værelser på hotellet er rummeligt indrettet – det er især praktisk, når man er en børnefamilie som skal flytte ind. Man bor pænt og bekvemt, og alle suiter har et opholdsrum, separat soveværelse og køjesenge til børnene. I alt er der 145 lejlighedssuiter med plads op til 6 gæster per suite – i alt 650 senge. Der findes badetøfler og badekåber til de store gæster på værelset, og de små gæster kan låne en badekåbe i receptionen.

Foto: PR-billede fra Hotel Riviera Strand
Foto: PR-billede fra Hotel Riviera Strand
Foto: PR-billede fra Hotel Riviera Strand
Foto: PR-billede fra Hotel Riviera Strand
Foto: PR-billede fra Hotel Riviera Strand

Pool med plads til sjov, leg og (store) vandplask

På Hotel Riviera Strand er hele familien velkommen i deres poolhus. Der er plads til at plaske i den store indendørspool, klatre på væggen og falde ned i poolen – til stor morskab for ungerne – eller nyde livet og læne sig tilbage i den den såkaldte ‘boblesofa’.

At poolområde henvender sig til familier understreges ved, at poolen ikke er traditionelt rektangulær, men i stedet er bygget til også at tilgodese børnene og inviterer til leg og sjov. Må man lave bomben? Ja, selvfølgelig! Den indendørs pool er 20 meter lang og cirka 8 meter bred. Dybden er faldende fra cirka 75 cm til 165 cm og temperaturen er cirka 31°C.

For de allermindste børn er der lige ved siden af den store pool en lavvandet børnepool, hvor familiens yngste kan boltre sig. Og udendørs finder man to 37 grader varme siddebade – fantastiske at sænke kroppen ned i især på de kolde vinterdage. Man kan jo så også efterfølgende smutte ind i den store tørsauna, hvor man med det store gulv-til-loft vinduesparti har udsigt til stranden og havet.

Foto: PR-billede fra Hotel Riviera Strand
Foto: PR-billede fra Hotel Riviera Strand
Foto: PR-billede fra Hotel Riviera Strand
Foto: PR-billede fra Hotel Riviera Strand

Nyt udendørs poolområde i sommeren 2024

I skrivende stund er man ved at bygge en dejlig stor udendørspool på 108 kvm. på Hotel Riviera Strand, der skal stå klar 1. juni 2024. Poolen bygges i en en gård omgivet af en pergola med bar og siddepladser. Derudover kommer også et udendørs børnebassin til de yngste gæster på 35 kvm., der kun er 35 cm. dyb. Bassinerne er opvarmet til 28 grader mellem maj til september, så det er skønt at bade for alle vandhunde.

Koncernchef hos GRAM Group, Marcus Thuresson, udtaler om det nye projekt: “Vi ønsker hele tiden at udvikle vores hoteller og restauranter, og vi ser løbende investeringer som gode både for at imødekomme vores gæsters ønsker og for at forny vores forskellige koncepter. Vi tror meget på vores destination og vores faciliteter og ønsker at give vores gæster en oplevelse ud over det sædvanlige og altid være på forkant. Med disse renoveringer og opgraderinger styrker vi vores position og ser fremad med tillid.

Hotellet er omgivet af smuk, betagende natur – lige uden for døren. Lige ved havet, midt i skoven.

Lige udenfor hotellet er der kun 50 skridt til Sveriges længste og fineste sandstrand, som også kaldes Sveriges riviera. Stranden følger Laholmsbugten, og inviterer til en smuk spadseretur med familien. Kun 20 skridt i modsat retning, så befinder du dig midt i Malenskoven, der er omgivet af fyrretræer og løvskov.

Er du historieinteresseret, så finder du en gravplads fra bronzealderen i Malenskoven, og langs Stensån er der grænsesten, som blev sat op i forbindelse med freden i Brömsebro. Disse fungerede som grænsemærke mellem Sverige og Danmark frem til 1658.

Tilbage på hotellet er der store områder til spontan sport og aktivitet – både udendørs og indendørs. I aktivitetsrummet er der tit gang i den – her kan hele familien træne, chille og hygge. Eller hvorfor ikke tage en pause og lade de familiemedlemmer, som har ekstra energi, lege og træne i et par timer, mens I andre nyder en stille luksusstund i loungen foran pejsen eller i den varme japanske pool. Herefter kan dagen passende afsluttes med en familieturnering i bordtennis, tennis med bløde bolde, jonglering eller indendørs hockey.

Foto: PR-billede fra Hotel Riviera Strand
Foto: PR-billede fra Hotel Riviera Strand
Foto: PR-billede fra Hotel Riviera Strand

Skønne måltider med god mad for enhver

I Restaurant Riviera er der liv i køkkenet fra morgen til aften. De lokale råvarer forvandles med stor omhu til måltider, som passer til enhver smag – glæd dig til eksklusive nordiske smagsoplevelser for de store og de velkendte yndlingsretter for de små.

Og netop de små – børnene – er VIP’s i Restaurant Riviera. Her har de deres egen menu, som er lavet til unge smagsløg – og så er der selvfølgelig også ismaskinen, ikke at forglemme!

Omgivelserne i restauranten er luksuriøst afslappede. Perfekt til en stille morgenmad, en skøn frokost, den lille pause om eftermiddagen eller som afslutning på aftenen. Ingen behøver at lave mad, men alle kommer til at spise godt.

Foto: PR-billede fra Hotel Riviera Strand

Book din næste golfferie og nyd et ophold på Hotel Riviera Strand for hele familien

Næste gang du skal på golfferie eller golfweekend, så forkæl familien med et ophold på Hotel Riviera Strand. De familievenlige omgivelser vil skabe de bedste rammer for den perfekte skitur.

Trods de meget fine forhold på Hotel Riviera Strand, er prisniveauet yderst rimeligt. I skrivende stund (januar 2024) kan man få en vinterpakke med overnatning i et standardværelse på 35 kvm. fra kun 1.295 SEK (ca. 860 DKK) pr. voksen og 525 SEK (ca. 350 DKK) pr. barn inkl. morgenmad og 2-retters middag – prisen er dog eksklusiv spa, der kan tilkøbes.

Man kan også vælge en familiepakke der inkluderer overnatning i lejlighedssuite, 2-retters middag for voksne og børnebuffet til børn, morgenmadsbuffet samt fri adgang til fitness, poolhus, sauna og udendørspool. Prisen i skrivende stund (januar 2024) er fra kun 1.795 SEK (ca. 1.200 DKK) pr. voksen og 695 SEK (ca. 460 DKK) pr. barn.

Det må siges at være meget fair priser, for at kunne besøge Sydsveriges måske mest familievenlige hotel. Velkommen til Hotel Riviera Strand i Båstad.

Golfbladet.com var inviteret af Hotel Riviera Strand.
Hotel Riviera Strand har ikke har haft indflydelse på artiklens indhold.

Foto: PR-billede fra Hotel Riviera Strand
ANNONCE FOR HOTEL RIVIERA STRAND
Forrige artikelGolfbladet – Marts 2024
Næste artikelFlot start i Arizona af Emily og Nanna – hæderligt i Indien af Winther og Helligkilde
Anders Baron
Anders Baron er stifter og medejer af Golfbladet.com. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om golf i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@golfbladet.com. Anders er også freelance digital konsulent.