ANNONCE FOR SCANDIC SPECTRUM
Scandic Spectrum er det perfekte udgangspunkt for en uforglemmelig golfferie i København. Udover en enestående beliggenhed på Kalvebod Brygge, tæt på byens bedste golfbaner, kan du forkæle dig i det eksklusive wellness- og poolområde, nyde en gourmetoplevelse i restauranten, og afslutte dagen med panoramaudsigt fra skybaren på tagterrassen.

Bo på Scandic Spectrum på din næste golfferie

Velkommen til Scandic Spectrum, hvor navnet siger det hele. Et sted, der omfavner mangfoldigheden og dækker hele spektret af oplevelser. Fra en hyggelig kaffebar i stueetagen til en rooftop bar på 6. etage. Fra delikat gourmetmad til nordisk stenovnspizza og det friske, grønne køkken. Fra ro, velvære og afslapning i wellness-afdelingen til pulserende storbyliv i gåafstand fra København centrum.

Scandic Spectrum åbnede den 23. juni 2022 i København, som det største hotel i Scandic-kæden på tværs af hele Nordeuropa. Den 6 etager høje bygning ligger i anden række fra vandet på Kalvebod Brygge i nærheden af andre prominente bygninger såsom Nykredits Krystallen og BLOX. Denne fremtrædende placering giver både københavnere og turister adgang til hotellets omfattende faciliteter – udover 5 etager med værelser tilbyder hotellet også et wellness- og poolområde, en restaurant, en café, en skybar med en udendørs tagterrasse, fitnesslokaler samt møde- og konferencefaciliteter. I alt strækker dette imponerende kompleks sig over 31.000 kvadratmeter, med yderligere 11.500 kvadratmeter i to etager under jorden til parkering.

Når du træder ind på hotellet, vil du opleve en varm velkomst, uanset om du har reserveret et mødelokale for en formiddag eller en suite for en uge. Her er der plads til det hele, og loftet er højt – både bogstaveligt og i overført betydning. De værner om bæredygtighed og respekt for omgivelserne, og på toppen af Scandic Spectrum finder du et imponerende tag af solceller, der ikke blot er en del af deres arkitektoniske udtryk, men også sørger for størstedelen af hotellets elforbrug. Som en del af Danmarks eneste Svanemærkede hotelkæde tager Scandic deres ansvar alvorligt og lever op til verdens strengeste miljøkrav.

På Scandic Spectrum kan du tage din kæreste med på en forlænget weekend, nyde en storbyferie med familien, slappe af med kollegaerne til en hyggelig fredagsbar eller lade batterierne op efter besøg på de mange nærliggende golfbaner fx Københavns Golfklub i Dyrehaven, Rungsted Golfklub, Hørsholm Golf, Kokkedal Golfklub og Søllerød Golfklub.

Hvis du er til en aktiv ferie, er hotellets beliggenhed perfekt. Snør løbeskoene og tag på en tidlig morgenrunde for at se byen vågne. Tag en forfriskende gåtur eller cykeltur langs havnekajen, og kryds broerne over til Holmen eller Christianshavn for at udforske mere af København. Vil du se byen fra vandsiden, så lej en kajak, hop på en havnebus eller glid lydløst gennem kanalerne i en elbåd – det kræver hverken certifikat eller sejlererfaring.

Du kan også forkæle dig selv med en time på yogamåtten eller bestille en afslappende spabehandling. Måske har du brug for et mødelokale med en fantastisk udsigt over byen, eller måske vil du bare finde en hyggelig krog til din bærbare computer, med god kaffe ved din side.

Scandic Spectrum ligger i gåafstand til Københavns centrum, med havnekajen lige uden for døren. Tivoli og Glyptoteket er blot nogle af de spændende naboer i området, og hvis du vil udforske lidt mere, er Københavns Hovedbanegård mindre end en kilometer væk.

Foto: Scandic Spectrum

632 værelser i skandinavisk design sikrer dig en god nattesøvn efter en dag på golfbanen

På Scandic Spectrum kan du forvente en ekstraordinær oplevelse fra det øjeblik, du træder ind på dit værelse. Alle værelser er designet og indrettet moderne og stilfulde, så de fungerer perfekt som tilbagetrækning fra den pulserende energi i København. Her er fuld fokus på afslapning og at tingene bare skal fungere. Hotellet har 632 værelser, heraf endda 20 kæledyrsvenlige værelser.

Uanset om du er på forretningsrejse eller på golfferie, vil du finde værelser, der imødekommer enhver komfortbehov og skaber en behagelig atmosfære for dit ophold. Man kan som altid vælge mellem forskellige værelsestyper, der passer til præferencer og behov. Fra de hyggelige standardværelser til de rummelige suiter, der giver lidt ekstra luksus.

I de lyse og indbydende værelser kan du slappe af på komfortable senge, der garanterer en god nats søvn efter en dag fyldt med golfoplevelser eller udforskning af København. Badeværelserne er moderne og udstyret med regnbruser og lækre toiletartikler, der sikrer en forfriskende start på dagen eller afslapning efter en lang dag.

For dem der ønsker ekstra plads og komfort, er suiterne det ideelle valg. Disse elegante værelser har en separat opholdsstue, hvor du kan slappe af med en god bog eller nyde en kop kaffe eller et godt glas vin. Store vinduer giver en fortryllende udsigt over Københavns skyline eller det smukke havnemiljø.

Uanset hvilket værelse du vælger, kan du forvente moderne bekvemmeligheder som fladskærms-tv med streamingmuligheder, et skrivebord til dine arbejds- eller studiebehov, og gratis trådløst internet, så du kan holde kontakten eller planlægge din næste golfrunde.

På Scandic Spectrum er gæsternes komfort i højsædet. Værelserne er skabt for at give en afslappende og behagelig atmosfære under hele dit ophold. Efter en lang dag på golfbanen, eller med sightseeing i København, kan du trække dig tilbage til dit værelse og din private oase på hotellet.

Sæt tænderne i klimavenlig gourmet

På Scandic Spectrum venter en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige. Du kan vælge mellem 2 restauranter, “Ansvar” og “Nordbo”, hvor fællesnævneren er god smag, bæredygtige retter og en forkærlighed for nordiske, økologiske råvarer, der prioriterer dyrevelfærd i kødproduktionen og skånsom fangst af fisk.

Det kan anbefales at spise middag i restaurant “Ansvar”, som ligger på 6. sal med fantastisk udsigt over København. Her kan du forvente en smagsoplevelse, der ikke kun er god for dig, men også for miljøet. Deres filosofi omkring ansvarlig spisning afspejles i hver bid, og du kan være sikker på klimavenlig gourmet, der både mætter din smagssans og din bevidsthed. Selv menukortet og den service, du spiser med, er der tænkt over. Begge dele er nemlig lavet af genbrugsmaterialer.

Restaurant “Ansvar” er en sand perle for både hotelgæster og lokale gourmeter. Med fokus på friske og sæsonbestemte ingredienser tilbereder hotellets dygtige kokketeam kulinariske mesterværker, der vækker sanserne til live. Menuerne byder på et væld af lækre og bæredygtige retter, der er tilberedt med omhu og fokus på lokale råvarer. De har fokus på grøntsager, bælgfrugter og svampe og eksperimenterer med fermentering, purering og tørring, der udfordrer dine smagsløg og med garanti vil overraske dig. Tør du prøve noget nyt?

Før middagen kan du vælge at starte din aften i hotellets “Rooftop bar”, der også ligger på 6. etage. Det er perfekt efter en dag på golfbanen, eller hvis du har udforsket Københavns mange seværdigheder. Slap af med en velskænket cocktail, en kold øl eller et glas vin i den hyggelige bar, og nyd den spektakulære udsigt over København og det omkringliggende havnemiljø. Prøv også den udendørs tagterrasse, hvor du kan lade dig fortrylle af solnedgangen, mens du nipper til forfriskende drinks kreeret af de dygtige bartendere.

Om morgenen kan du starte dagen med en overdådig morgenmadsbuffet, der byder på et væld af lækre muligheder fra friskbagte brød og croissanter til sprøde grøntsager og en bred vifte af frisk frugt. Den perfekte måde at starte dagen på inden turen går mod golfbanen.

Restaurant Ansvar. Foto: Scandic Spectrum
Restaurant Nordbo. Foto: Scandic Spectrum

Forkæl kroppen i Spectrum Wellness

På Scandic Spectrum tilbydes gæsterne en oase af velvære og afslapning i wellness-området “Spectrum Wellness”, der kan tilkøbes mod ekstra betaling. Dette moderne wellness-miljø er designet til at tilbyde en helhedsoplevelse for krop og sind, og er inspireret af de skandinaviske skove, fjorde og fjelde, hvor naturens ro og harmoni giver en pause fra hverdagen.

Med faciliteter som en 25 meter lang pool opvarmet til 29 grader, finsk sauna, dampbad og afslapningsområder, kan gæsterne trække sig tilbage og genoplade energien. Derudover tilbyder Spectrum Wellness en række behandlinger, herunder massage, ansigtsbehandlinger og kropsbehandlinger, der forkæler sanserne og giver en følelse af velbehag.

Uanset om du er på forretningsrejse eller på golfferie, kan du nyde godt af dette fredfyldte tilflugtssted midt i Københavns travle atmosfære. Spectrum Wellness er det perfekte sted at slappe af efter en dag med sightseeing, golf eller forretningsmøder. Gæsterne kan forvente en højt kvalificeret personale, der sørger for en professionel og behagelig oplevelse fra start til slut. Med fokus på velvære og afslapning, er Spectrum Wellness et essentielt element i Scandic Spectrum’s mission om at tilbyde gæsterne en uforglemmelig oplevelse med højeste komfort og luksus.

Faciliteter

  • 25 meter pool, som er opvarmet til 29 grader
  • Finsk sauna med 76-83 grader
  • Dampbad med 45 grader og en luftfugtighed på 100 %
  • Shower walk med tropisk regnvandsbruser, tempereret vandfaldsbruser og støvregnsbruser
  • Fodbade som kan anvendes med en saltskrub med æteriske olier
  • Rasulkammer (mod merbetaling & reservation er nødvendig)
  • Relax rum med lounge møbler og yogamåtter
  • Wellnessbehandlinger (mod merbetaling & reservation er nødvendig)

Velkommen til Scandic Spectrum.

Foto: Scandic Spectrum
Foto: Scandic Spectrum
Foto: Scandic Spectrum
ANNONCE FOR SCANDIC SPECTRUM
Forrige artikelNicolai Højgaard er nr. 3 i Masters
Næste artikelNicolai Højgaard holdt tredjepladsen
Anders Baron
Anders Baron er stifter og medejer af Golfbladet.com. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om golf i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@golfbladet.com. Anders er også freelance digital konsulent.