Hotel GUESTapart: Unikt hjemligt hotelkoncept i Aarhus er en skjult perle nær de smukke golfbaner

ANNONCE FOR HOTEL GUESTAPART
Ved en tilfældighed opdager vi dette unikke hotelkoncept, da vi søgte overnatningsmuligheder i Aarhus, tæt på områdets mange golfbaner. Grundidéen bag hotellet er at lave “et hjem væk hjemmefra”, der kombinerer eksklusiviteten fra hotelverdenen med hyggelig, hjemlig atmosfære. Wauw siger vi! Hotel GUESTapart er i den grad en skjult perle.

Hotel GUESTapart: Et anmelderost hotel kun 30 min. fra 10 gode golfbaner ved Aarhus

Når golfentusiaster søger efter en indbydende base til deres næste ophold i Aarhus eller omegn, er Hotel GUESTapart bestemt værd at kigge nærmere på. Faktisk er det blandt Danmarks bedst anmeldte hoteller med en rating i skrivende stund på 9,8/10 på Hotels.com, 9,1/10 på Booking.com og 4,7/5 på Google. Det er en anmeldelsesscore der sætter tårnhøje forventninger hos gæsterne – og vi må indrømme, at de hos Hotel GUESTapart til fulde lever op til disse.

Foto: Hotel GUESTapart.
Foto: Hotel GUESTapart.

GUESTapart er mere præcist placeret i Skejby nord for Aarhus og opført i april 2019. Beliggenheden er ideel for dem, der søger fredelige omgivelser, men stadig ønsker nem adgang til hjertet af Aarhus og hurtig adgang til områdets store udvalg af golfbaner.

De 10 nærmeste golfbaner der kun kræver en køretur i bil på en halv times tid er Mollerup Golf Club (7 min.), Marienlyst Golfklub (11 min.), Lyngbygaard Golf (18 min.), Kalø Golf Club (20 min.), Aarhus Aadal Golf Club (21 min.), Markusminde Golf Club (22 min.), Aarhus Golf Club (26 min.), Hammel Golf Klub (27 min.), Randers Golfklub (30 min.), Skanderborg Golfklub (35 min.).

Fra Hotel GUESTapart er der kun 10 min. fra afkørslen på motorvej E45, 100 meter fra letbanestoppet “Aarhus Universitetshospital”, 30 min. fra Aarhus Lufthavn og ikke mindst kun 10 min. kørsel fra Aarhus midtby. Der er fri parkering og adgang til 4 Clever ladestandere til el-biler. Skulle du være fristet af at cykle ind til Aarhus Centrum, er der også cykeludlejning.

Foto: Hotel GUESTapart.

Uanset om du er på sommerferie, weekendtur eller på forretningsrejse, ønsker hotellet, at du skal føle dig lige så velkommen, som du ville gøre derhjemme. Derfor har visionen været, at skabe en unik hjemlig atmosfære, der adskiller sig fra traditionelle indkvarteringer, hvilket tiltrækker alt fra golfspillere, familier med børn, konferencedeltagere og øvrige rejsende, der søger det ekstraordinære.

Hotellet er opdelt i to separate bygninger, der er forbundet af charmerende gangbroer. Det rå udtryk med betongulve og vægge bliver blødt op af varme træelementer, der skaber en hyggelig atmosfære. I hotellets gårdmiljø er der meget frodigt og grønt, hvilket også er karakteristisk for hele hotellets indretning – det giver stedet både personlighed og hjemlighed, men også en god kontrast til de rå betonelementer.

I hovedbygningen finder du restauranten og baren samt en stor lounge, konferencefaciliteter og et moderne fitnessrum med sauna. Konceptet for hotellet er tænkt ind helt fra start, og udefra opleves det også som et anderledes hotel. Afslappende, nærværende og alligevel fuld og liv og aktivitet. En perfekt overnatningsmulighed for dig som skal restituere efter en lang dag på golfbanen.

Foto: Hotel GUESTapart.
Foto: Hotel GUESTapart.

86 fuldtudstyrede hjemlige hotellejligheder

På Hotel GUESTapart har de gjort sig umage for at gøre det nemt for gæsten. Ved booking indtaster du dit mobilnummer, og du bliver så digitalt tjekket ind via en SMS, der fortæller dig alt om adgangen til dit værelse samt koden til at åbne døren. Når du skal checke ud på afrejsedagen får du også et link på SMS, hvor du bekræfter du har forladt værelse. Virkelig smart!

Foto: Hotel GUESTapart.

Hotellet tilbyder 86 fuldtudstyrede hotellejligheder mellem 30 m2 og 70 m2 med fokus på komfort, funktionalitet og en hjemlig atmosfære, der får gæsterne til at føle sig velkomne fra det øjeblik, de træder ind. Første eksempel på det får man, så snart man har smidt skoene og mærker gulvarmen, der er i alle lejligheder. Aaah, det er dejligt!

På hvert værelse har Hotel GUESTapart omhyggeligt designet og indrettet med øje for detaljerne. Fra den karakteristiske arkitektur til de stilfulde møbler og dekorative elementer er der lagt vægt på at skabe et rum, der kombinerer æstetik med funktionalitet. Betongulve bliver blødt op af varme træelementer, og farverige marokkanske tæpper tilføjer et strejf af liv og personlighed til rummet. Originale kunstværker pryder væggene og skaber en atmosfære af kreativitet og inspiration. Det føles bare virkelig behageligt og afslappende at opholde sig her.

Foto: Hotel GUESTapart.

Værelserne på Hotel GUESTapart er ikke blot et sted at overnatte. De er designet til at være et hjem væk fra hjemmet, hvor gæsterne kan slappe af og nyde deres ophold fuldt ud. Alle værelser er udstyret med moderne teknologi, herunder B&O-TV med streaming, B&O-radio og eget Wi-Fi, der sikrer, at gæsterne har god internetforbindelse under deres ophold.

Der findes veludstyrede køkkenfaciliteter, som giver gæsterne mulighed for at tilberede deres egne måltider, hvilket tilføjer en ekstra grad af frihed og fleksibilitet til opholdet. Med køleskab, fryser, ovn, komfur og opvaskemaskine er der alt, hvad der er nødvendigt for at tilberede og nyde måltider på sit eget værelse. Super nemt og bekvemt!

Udover de praktiske bekvemmeligheder er der også fokus på komforten. Dobbeltsengene med Jensen-madrasser sikrer en god nats søvn, mens hyggekroge og spisepladser giver mulighed for afslapning og samvær. Dette også til stor glæde for familier med børn. Der er desuden handicapvenlige indkvarteringsmuligheder til rådighed, der imødekommer forskellige behov.

Foto: Hotel GUESTapart.

Samlet set tilbyder værelserne på Hotel GUESTapart en førsteklasses oplevelse, der kombinerer stil, komfort og funktionalitet på en unik måde, der appellerer til enhver rejsendes behov og ønsker, der ønsker en snert af hjemlig atmosfære. Og skulle man have behov for assistance eller har spørgsmål, så er receptionen bemandet fra kl. 7-23, hvor alle hilser dig varmt velkommen med skøn aarhusiansk dialekt – vi befinder os jo trods alt i smilets by.

Alle lejligheder indeholder følgende:

 • B&O TV med streaming
 • B&O radio
 • Eget Wi-Fi
 • Induktionskomfur
 • Ovn
 • Køleskab og fryser
 • Opvaskemaskine
 • Service mv. til 4-6 personer
 • Spiseplads
 • Dobbeltseng med Jensen madrasser
 • Original kunst på væggene
Foto: Hotel GUESTapart.

Hjemmelavet, økologisk morgenmad og frisklavede mundretter til frokost og aften

Foto: Hotel GUESTapart.

Begynd dagen med en lækker morgenbuffet i hotellets sølvmærket økologiske restaurant, hvor der lægges vægt på at bruge lokale råvarer, for at skabe en autentisk smagsoplevelse. Morgenbuffet er sammensat af friskbagte boller, hjemmelavet marmelade, cremet yoghurt, friskpressede juicer og lignende. Det er ikke kvantitet der præger udvalget, men kvalitet. Så hotellet har udvalgt få gode ting som er i buffeten. Det virker ganske glimrende.

Et eksempel på, at de går et ekstra skridt for deres gæster, er den personlige service. Ønsker du fx æg til morgenmad kan du vælge mellem et par udsøgte æggeretter hos køkkenpersonalet, der tilberedes individuelt til dig, og serveres ved dit bord med et stort smil. Vi oplevede at det nærværende serveringspersonale huskede vores bestilling fra dagen før, og selv imødekommende spurgte, om de skulle servere det samme som i går. Det skulle de selvfølgelig, for det smagte fænomenalt.

Desuden kan du også nyde Hotel GUESTaparts unikke madkoncept, GUESTmade, der laves i samarbejde med de dygtige kokke fra Mundret. Kokkene forbereder maden frisk på dagen, og det eneste der mangler er en smule opvarmning af brød og evt. tilbehør i dit eget hotelkøkken. Du kan altså ikke spise frokost og aftensmad i restauranten på hotellet, men gør dette i de dertilindrettede køkkener i hotellejlighederne. Med fokus på lokale og økologiske råvarer kan du være sikker på en førsteklasses madoplevelse hver gang du spiser en mundret.

I hotellets lounge – der kan benyttes i hele åbningstiden – er en flot og veludstyret bar med alverdens økologiske drikke, både med og uden alkohol. Nyd en eftermiddagsøl eller en aftendrink i de hyggelige omgivelser efter dagens runde golf.

Sammensæt den perfekt mødedag, hvor dine gæster bliver kræset om og forkælet

Besøger du Hotel GUESTapart i business-sammenhæng, kan du planlægge alt fra et mindre forretningsmøde til en større konference i de moderne faciliteter, der rummer alt du har brug for til at afholde en vellykket begivenhed.

Der findes 9 inspirerende mødelokaler på hotellet, som er navngivet med kreativitet for øje og er designet til at imødekomme ethvert behov. Fra Tænkeboksen til Hjernecellen tilbydes lydisolerede og fleksible rum, der kan tilpasses efter dine ønsker og behov.

GUESTapart forstår vigtigheden af ​​godt IT-udstyr, og deres mødelokaler er udstyret med topmoderne teknologi, herunder privat WiFi og Barco Clickshare for problemfri præsentationer. Videokonferencemuligheder gør det nemt at samarbejde, uanset hvor deltagerne er placeret.

Hotellets mad- og drikkefaciliteter er i en klasse for sig. De dygtige kokke bruger lokale, økologiske ingredienser til at skabe velsmagende og nærende retter, der holder energien oppe hele dagen. Fra morgenmad til frokost til eftermiddagskage er der noget for enhver smag.

Efter et produktivt møde kan gæsterne slappe af i de hyggelige lounges, hvor de kan nyde forfriskninger og socialt samvær i en afslappet atmosfære.

Uanset om du planlægger et halvdagsmøde, et heldagsmøde eller et mødedøgn, tilbyder GUESTapart skræddersyede pakker, der passer til dine behov. Og hvis du har brug for et specialarrangement, er deres dedikerede team klar til at hjælpe med at skabe mindeværdige møde- og konferenceoplevelser, der inspirerer, engagerer og begejstrer deres gæster.

Velkommen til Hotel GUESTapart.

Golfbladet.com var inviteret Hotel GUESTapart.
Hotel GUESTapart har ikke har haft indflydelse på artiklens indhold.

ANNONCE FOR HOTEL GUESTAPART
Foto: Hotel GUESTapart.

Forrige artikelGod dansk start i både Belgien og Odense
Næste artikelMalthe Tandrup Laustsen vandt i Norge med hole-in-one
Anders Baron
Anders Baron er stifter og medejer af Golfbladet.com. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om golf i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@golfbladet.com. Anders er også freelance digital konsulent.