Niklas Nørgaard er på andenpladsen efter første runde af DPWT-turneringen Soudal Open i Belgien efter en åbningsrunde i 64 (-7). Det er 2 slag efter den førende australier Sam Jones.

Jeff Winther er nummer 15 i -4, Sebastian Friedrichsen (-3) er nummer 27, Søren Broholt Lind (-2) nummer 47 og så ligger Søren Kjeldsen, Marcus Helligkilde og Jonathan Gøth-Rasmussen, der kom ind som reserve på delt 87. plads i par.

Også til Danish Golf Challenge på Odense Eventyr Golf ligger der danskere godt til efter første runde. Den lokale odenseaner Peter Launer Bæk er bedst som nummer fire i -5 (67 slag), Hamish Brown og Victor H. Sidal Svendsen (-4) er på syvendepladsen og Frederik Birkelund (-3) nummer 13. Nicolai Kristensen er i top20 i -2.

Yderligere seks af de i alt 16 danske deltagere er indenfor cuttet. Turneringen føres i -6 af de to islændinge Haraldur Magnus og Gudmundur Kristjansson samt norske Andreas Halvorsen.

På Ladies European Tour er Cecilie Finne-Ipsen bedste dansker i Jabra Open på 45. plads i +2, Sofie Kibsgaard er nummer 61 i +3, Nicole Broch Estrup (+5) nummer 83, mens Line Toft Hansen (+11) er tredjesidst.

Foto: Getty Images

Forrige artikelUgens tv-golf: Tv fra Belgien og Texas … ellers tag til Odense og se dem live….
Næste artikelHotel GUESTapart: Unikt hjemligt hotelkoncept i Aarhus er en skjult perle nær de smukke golfbaner
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.