Fredag morgen blev første runde af Masters færdigspillet, og noget overraskende var det kun Max Homa, der spillede sig fremad. De fleste fik bogeys, blandt dem Tiger Woods, der faldt tilbage til +1, hvor cuttet i øjeblikket tegner til at blive +2.

Man lad os nu se. Antallet af bolde i vandet var overraskende stort, så Nicolai Højgaards situation blev bedre af, at han spillede de tre sidste huller i par efter at have haft birdiechance på de to. Bryson DeChambeau (billedet/ Getty) fører i -7 foran Scottie Scheffler -6, Højgaard og Homa -5, og derefter er der to slag til de næste.

En del spillere er på banen for runde 2, blandt dem Højgaard, der har spillet første hul i par. Thorbjørn Olesen krøb pga. alle ulykkerne frem som nr. 15 i -1, før han skal på banen igen.

Forrige artikelScandic Spectrum: Golfferie i gåafstand fra Københavns centrum
Næste artikelFire danske bud på sejren i Polen – beskedne danske dameplaceringer
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.