Før sidste runde af Sand Valley Championship på ECCO Tour i Polen har fire danske spillere et realistisk håb om at kunne sejre.

Størst er det hos Peter Launer Bæk (billedet), Odense Eventyr, der ligger som nr. 3, delt med finnen Tuomas Nukari, i -9, to slag efter den førende svensker, Hugo Townsend, og et enkelt efter en anden svensker, Albin Tidén.

Femtepladsen deles i -8 af Anders Emil Ejlersen, Silkeborg og Victor Bjørløw, Næstved, der kan være på vej mod sin hidtil bedste placering.

Endelig finder vi på en delt syvendeplads Victor H. Sidal Svendsen i -7.

I Sydafrika deltager Linette Holmslykke, Vejle i Jabre Ladies Classic på Sunshine Tour og ligger nr. 10 i -3 efter to af tre runder. Norske Maiken Bing Paulsen fører i -10.

På LET ACCESS Tour deltager syv danske spillere i Terre Blanche Ladies Open, men efter første runde tegner det ikke til nogen større succes. Bedst ligger Cecilie Finne-Ipsen som nr. 32 i +2, mens Cecilie Leth-Nissen og Fie Olsen er delt hr. 58 i +4.

Forrige artikelNicolai Højgaard holdt tredjepladsen
Næste artikelNicolai Højgaard nr. 4 – Olesen klarede cuttet trods skidt afslutning
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.