Der er stadig en del spillere på banen i Ford Championship i Arizona, men de kan ikke ændre på, at Emily Pedersen (billedet, Getty) og Nanna Koerstz Madsen har fået en fornem start. Begge ligger i -6 efter flotte afslutninger. Koerstz Madsen sluttede med tre birdies, mens Pedersen fik birdies på 16 og 17.

Hun lå en overgang som delt nr. 1, men Isa Gabsa, Tyskland, Gabriela Ruffels, Australien og Azahara Muñoz, Spanien, spillede sig senere til -8, mens de to danskere deler med Alison Lee, USA.

I Hero Indian Open fører Joost Luiten, Holland, Matteo Manassero, Italien og Keita Nakajimo  i -7 på en bane fuld af fælder, hvor man hurtigt kan løbe ind i en mindre katastrofe. Spørg bare svenskeren Sebastian Söderberg, der efter seks birdies på hullerne 2-8 fik triple bogey på 9. Derefter kom han til -4, før han blev trukket tilbage til par med en quadruple bogey, men sluttede med en birdie, så han ligger delt 43 i -1.

Man kan i øvrigt bemærke, at det er endnu en turnering, hvor det er tilladt at spille i korte bukser, hvad ca. halvdelen af feltet benytter sig af.

Jeff Winther spillede sine første ni huller i -5, men fik siden tre bogeys, før en birdie tog ham til -3. Han ligger nr. 22, bl.a. delt med Marcus Helligkilde, som fik fire birdies og en enkelt bogey.

De øvrige danske spillere skal kæmpe for at klare cuttet. Niklas Nørgaard ligger som 63 i par, Sebastian Friedrichsen som nr. 80 i +1, Jonathan Gøth-Rasmussen og Søren Broholt Lind som 94 i +2, og så ser det blæksort ud for Rasmus Nørgaard som nr. 136 i +7.

Det ser heller ikke godt ud for Thorbjørn Olesen i Texas Championship Houston Open, hvor han aktuelt er nr. 134 i +4. Taylor Moore fører i -6, men der er mange spillere på banen endnu.

Forrige artikelHotel Riviera Strand i Båstad: Gennemført familiehotel tæt på nordens bedste golfdestination
Næste artikelFine danske golfpræstationer fredag i Indien og Australien
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.