Den tårnhøje polak, Adrian Meronk, trak sig forud for første runde af Farmers Insurance Open på PGA Tour, angiveligt med sygdom, men siden har det amerikanske medie SI.com skrevet at Meronk har tilsluttet sig LIV Golf, hvor han skal spille for det hold, som Martin Kaymer er kaptajn for.

Nyheden er endnu ikke bekræftet på LIV Golf’s website.

Adrian Meronk fik PGA Tour-medlemskab via sin placering indenfor Top10 på DP World Tours rangliste, hvor Rasmus Højgaard akkurat sluttede udenfor som nummer 11. Desværre går Meronks plads IKKE videre til Rasmus.

Mark Williams, der er kommunikations officer på PGA Tour skriver i en mail til GOLFBLADET: “Nu da sæsonen er i gang, går den status ikke til spilleren der lå nummer 11 på listen”.

Meronk rykkede i sidste uge op som nummer 39 i verden, efter sin solo-andenplads efter McIlroy i Dubai. I efteråret blev han til manges overraskelse forbigået til en plads på det europæiske Ryder Cup-hold, og nu tyder meget altså på, at han aldrig kommer til at spille Ryder Cup. Det lever han – og golfverdenen sikkert fint uden.

Foto: Getty Images

Forrige artikelNicolai trodsede jetlag i superrunde
Næste artikelDanskere i toppen i birdiefest
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.