Den årlige QBE Shootout på Tiburon Golf Club i Florida blev den forventede birdiefest. Den vanvittigt underholdende tredages turnering sluttede søndag med at makkerparret Kevin Tway og Rory Sabbatini kunne løfte trofæet og sætte 435.000 $ ind på hver deres konto.

De rundede festen af med en best-ball runde i 60 slag (-12) for en samlet score over de tre runder på -31. Jason Kokrak/J.T. Posten tog andenpladsen i -29 og tredjepladsen blev delt mellem Billy Horschel/Brendan Todd og Harold Varner III/Ryan Palmer i -28.

Ikke mindst slovakiske Rory Sabbatinis putter var glohed i finalen, hvor han undervejs sænkede fem birdieputts i træk, scorede en eagle og også lukkedes festen med et birdieputt på sidste hul. Et par af de birdies fik lov at blive noteret for, ville Sabbatini såmænd også have fået hvis ikke makkeren havde holet først.

Selvom der var tale om en opvisningsturnering i en afslappet og hyggelig stemning med blot 24 spillere på 12 hold, så var den samlede præmiesum næsten på niveau med præmiesummen i Made in Denmark.

Foto: Rory Sabbatini ved en tidligere lejlighed. (Getty Images)

Forrige artikelSantanderdivisionerne og Golfens Dag
Næste artikelGrenaa har naturstier, vinrabat og nye monobuggys
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.