Runde 3 af BMW International Open blev afviklet tidligt med hele feltet sendt ud i trebolde fra 1 og 10, fordi et voldsomt regn- og tordenvejr skulle bryde ud omkring kl. 16, og selv om tordenen skal forsvinde, gør regnen det formentlig ikke, så man kan let komme i en situation, hvor sidste runde må annulleres.

Der skal i så fald spilles omkamp om sejren mellem Jordan Smith, England og Ewen Ferguson, Skotland, der fører i -14 foran Jens Dantorp, Sverige og Romain Langasque, Frankrig -13. TV-transmissionen af sidste runde er sat til at begynde søndag kl. 13. Lad os håbe, at det bliver muligt.

Jeff Winther spillede ti drømmehuller og lå i -5, da han på 11 drivede i venstre og ramte en  teestedsmarkering på et nabohuld, hvorfra bolden røg ud i en bevoksning, som var umulig at finde en bold i. Han slap med en bogey på par-5-hullet, som skulle have givet en birdie, og han punkterede fuldstændig. Resten af runde virkede han ude af balance og sluttede med en dobbeltbogey på 18, så dagens resultat blev -1. Han ligger som nr. 16 i -8.

Dermed er Thomas Bjørn overraskende bedste dansker. Han lå i +2 efter otte huller, men spillede resten af hullerne i -4 og ligger som delt nr. 9 i -9.

Søren Kjeldsen er nr. 58 i -1 efter en runde i +3.

I John Deer Classic i Illinois klarede Thorbjørn Olesen akkurat cuttet i -5 trods en dobbeltbogey på sidste hul. Hayden Springer så usårlig ud. Ikke mindst da han på 11 slog et slag i voldsom rough og et andetslag langt til højre for green. Tredje slag gik i en dyb bunker med for lidt green at arbejde med, men så holede han bunkerslaget for birdie.

Det rystede ham dog så meget, at han spillede resten af runden i +3 og faldt til delt 4. plads i -12. C. T. Pan, Taipee og Aaron Rai, England deler føringen i -14.

Til lykke til Natacha Høst Husted (billedet), der i PGA Championship Gothenburg vandt sin første sejr på LET ACCESS Tour. Hun sluttede en af alle i under par, -2, og var to slag foran Helen Tamy Kreuzer, Tyskland, der i forsøget på at indhente danskeren fik bogey på sidste hul.

Cecilie Finne-Ipsen blev nr. 7 i +5. Fie Olsen nr. 30 i +12, Cecilie Leth-Nissen nr. 44 i +14 og Puk Lyng THomsen nr. 52 i +16.

På Order of Merit rykkede Høst Husted from som nr. 4 samlet. Cecilie Leth-Nissen er nr. 11. Den førende Helen Briem har vundet tre sejre i træk og er dermed allerede avanceret til LET.

Forrige artikelWinther og Bjørn nr. 8 – Emily blev nr. 8 – Natacha Høst Husted fører
Næste artikelDer skal scores hæftigt for at være med i toppen
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.