Torsdag var Thomas Bjørn selv forbløffet over at kunne spille The K Club i 6 under par i Irish Open. Fredag gik det så mere som han selv forventede med en runde i 77 slag, og det betyder at misser cuttet, der faldt på 2 under par. Samme skæbne led Rasmus Højgaard, som synes at være inde i en halvsvag periode, så det måske er meget godt at det er hans bror og ikke ham, der skal til Ryder Cup.

Bedste dansker i Irland er Niklas Nørgaard på 20. plads i -6 efter to stabile 69’ere. Også Søren Kjeldsen, Marcus Helligkilde og Thorbjørn Olesen er videre til weekenden.

Oliver Hundebøll, Jeff Winther, John Axelsen og Martin Simonsen er også færdige. I toppen deler Shubhankar Sharma og Jordan Smith føringen i 13 under par.

På Challenge Tour faldt Lucas Bjerregaard tilbage til delt 32. plads med Sebastian Friedrichsen i Challenge de España, også Frederik Birkelund klarede cuttet. Her fører seks spillere i -7, blandt dem de portugisiske brødre Tomas og Ricardo Gouveia.

Ladies European Tour spiller Big Green Egg Open i Holland, og her er Nicole Broch Estrup bedste dansker på en beskeden 49. plads.

Foto: Getty Images

Forrige artikelDobbelt dansk i toppen i Onsjö – Emily Pedersen viser Solheim Cup-form i Ohio
Næste artikelFredagsoversigt med blandede danske resultater
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.