Selvom han har seks slag op til den førende Scottie Scheffler, så kom Sebastian Cappelen godt fra start i den lille PGA Tour turnering, Bermuda Championship, hvor han efter første runde ligger delt 25 i -3. Cappelen er ude på eftermiddagsholdet i dag, hvor det godt kan være lidt sværere forhold, men torsdag viste især skotten Russell Knox, at man godt kan score lavt selvom det blæser lidt op. Han gik en fejlfri -7, og ligger på delt tredjeplads.

Fitzpatrick i front

I den stjernebesatte WGC-HSBC Champions har man spillet to runder – de er i Kina – og efter anden runde er det Matthew Fitzpatrick (foto), der fører i -11 efter en 67’er, han er et slag bedre end Rory McIlroy, der gik 67 for anden dag i træk, og tre spillere deler tredjepladsen; Adam Scott, Sungjae Im og den forsvarende mester Xander Schauffele.

Tunge ende

Det bliver næppe i denne uge, at vi får dansk sejr på LPGA. I Taiwan Swinging Skirts er Nanna Koerstz Madsen bedste dansker som nummer 45 i +1, efter en runde i 70 (-2), Nicole Broch Larsen var rundt i 76 (+4) og indtager 63. pladsen i det 81 spillere store felt. Mi Jung Hur, Korea, -12, fører foran Nelly Korda i -11.

Endelig sluttede drømmen om at kvalificere sig til LPGA for Emily K. Pedersen på Pinehurst. Kun de 80 bedste (og delt) får lov at spille de sidste to runder af otte om de 45 kort til LPGA, og det cut var Emily hele otte slag fra efter endnu en runde i 74.

Forrige artikelRory var sur
Næste artikelIAGTO Awards vinderne 2020 blev kåret i Marrakech i Marokko
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.