Med en fremragende runde i 65 slag (-7) spillede Sebastian Cappelen sig ikke bare videre til finalerunderne af PGA turneringen Puerto Rico Open. Han spillede sig helt frem på en mangedelt 10. plads, og er blot tre slag fra en kvartet af spillere, der deler førstepladsen i -10. Det er Kyle Stanlay, Josh Teater, Emiliano Grillo og den unge nordmand Viktor Hovland, som spillede de første to runder i bold med Cappelen (som det ses på billedet)..

Desværre blev det til endnu et MC til Lucas Bjerregaard, som virkelig ser ud til at kæmpe med at finde det spil, der for blot et år siden bragte ham frem blandt de 50 bedste i verden.

Lave scores i Mexico

Der var både en 62’er og et par 63’ere i den tynde luft i Mexico, hvor WGC-Mexico Championship har samlet verdenseliten. Rory McIlroy havde en af de mere stille dage, -2, og dumpede tilbage til sjettepladsen. Bryson DeChambeaus 63’er avancerede ham til første pladsen i -11, et slag bedre end udskældte Patrick Reed (63), som i denne uge igen har modtaget anklager om snyd i forbindelse med andre turneringer fra bl.a. Brooks Koepka og tv-kommentatoren Peter Kostis. Med dagens bedste runde spillede European Tour-spilleren Erik van Rooyen sig også på -10 og delt andenplads.

Amatør fører

De to danskere i den australske LET-turnering Geoff King Motors Australian Ladies Classic ligger stadig en den tunge ende af feltet. Emily K. Pedersen er T51 efter en rund ei par, mens Linette Holmslykke gik +3 og faldt tilbage til T68. I toppen overtog den lokale amatør Stephanie Kyriacou førstepladsen.

Foto: Getty Images