Den amerikanske collegegolfsæson er kommet i gang, og det med et dansk topresultat. Fynske Gustav Frimodt, der spiller for TCU, var i omspil om titel i Valero Texas Collegiate. Landsholdsspilleren førte efter to runder i -6, sammen med Johnny Keefer fra Baylor University, men de blev indhentet efter tredje runde af Joe Sullivan fra Florida Gulf Coast, der vandt med en birdie på andet omspilshul.

I Cougar Classic i South Carolina, satte mexicanske Lauren Olivares Léon (Billedet) fra North Carolina State en imponerende bane- og collegerekord med en runde i 60 slag. Runden inkluderede ikke færre end 11 birdies i et stræk på 13 huller. Og faktisk lignede det i første omgang en ny ‘verdensrekord’, for Olivares var nemlig noteret for 11 birdies i træk fra 17. hul til 9. hul (hun startede runden på bag9), men kort tid efter blev scoren på 7. hul ændret til par, og dermed røg rekorden. Hidtil er ni birdies nemlig tilsyneladende de fleste i træk, der er registreret i officielle turneringer. Det er sket et par gange på PGA Tour.

Foto: NCS

Forrige artikelTirsdagsanekdoten ser på Verdensranglisten for kvinder, der i går fik en 20-årig på toppen
Næste artikelTv-optakt: Hele Team Europe på Wentworth
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.