Mikael Lindberg vandt overbevisende Ledreborg Palace Golf Masters på ECCO Tour i -13. Han var tre slag foran Lauri Ruska, Finland og Anton Wilbertson, Sverige.

Lasse Jensen blev nr. 4 i -9, Marcus Helligkilde nr. 5 i -8, Victor Østerby nr. 6 i -7 og Peter Launer Bæk nr. 9 i -6.

Resultatet betyder, at Lindberg passerer Helligkilde på Road to Europa, og det er vigtigt, selv om de tre bedste får kort til Challange Tour. Der er nemlig kun fulde rettigheder til nr. 1, så forhåbentlig kan Helligkilde komme tilbage i de sidste tre turneringer. Jeppe Pape Huldahl ligger i øvrigt nr. 3 på listen efter en 15. plads i dag.

Open de Portugal

Først kunne man ikke komme i gang pga. tordenvejr, og siden måtte man stoppe spillet i Open de Portugal pga. voldsom blæst. Derfor er stillingen meget uklar.

Danskerne skal slås imod cutgrænsen, som aktuelt er +2. Niklas Nørgaard Møller par og Nicolai Højgaard +1 kom ikke på banen, mens Martin Leth Simonsen (billedet) imponerede ved at spille 12 huller i -2 og nå frem i +1.

LET og LETAS

I Lacoste Open de France kom Emily Pedersen godt tilbage og ligger som nr. 15 i par. Svenske Julia Engström har i -8 fire slag til spillerne på andenpladsen.

Czech Ladies Challenge på LETAS sluttede i dag, og Linette Holmslykke spillede sig frem som nr. 7 i par.

Forrige artikelRejs trygt til Portugal
Næste artikelUS Open: Winged Foot – og Bryson – bider fra sig
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.