Der er skrevet hundredevis af historier om golfsporten og golfspillet i løbet af det år, der nu lakker mod enden. Vi har forsøgt at samle de 10 bedste set med en blanding af danske og internationale briller – på godt og ondt. For en ’god historie’ er jo ikke altid en positiv historie.

3: Solheim Cup

Hvor vild var den afslutning lige? Indenfor mindre end ét minut svingede pendulet fra amerikansk til europæisk sejr, og det allersidste slag i hele matchen, et putt på lige godt to meter afgjorde det hele. Puttet sænkede 38-årige Suzann Pettersen, der havde fået et kontroversielt captain’s pick, og ingen forfatter kunne have skrevet et større drama og en bedre historie.

Puttet blev også det sidste i en lang, glorværdig karriere. På det efterfølgende pressemøde bekendtgjorde Suzann, at hun indstiller sin professionelle golfkarriere. Er det golfhistoriens bedst timede karrierestop?

Foto: Getty Images

Forrige artikelDe 10 bedste golfhistorier i 2019 #4
Næste artikelDe 10 bedste golfhistorier i 2019 #2
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.