I Santander DM for juniorer, der succesfuldt blev afviklet i Varde, kom de otte spillere, der kæmpede om medaljesættene, fra otte forskellige klubber.
Helt usædvanligt besatte de fire, der sluttede øverst i slagspillet hos pigerne, også de fire øverste pladser, om end nr. 1 og 4 byttede plads. Finalen vandtes af Cecilie Leth-Nissen, Hjortespringt, for nylig også EM-vinder for pigehold, 6&4 over Katrine Toftgaard Pedersen, Vejle, mens Kokkedals Christina Thouber tog bronze 2&1 mod Natacha Høst Husted. Leth-Nissens største udfordring var Mathilde Brogens, Hammel, der i 1/8-finalen først blev slået på 19. hul.

Hos drengene sejrede Jamie Tofte Nielsen, Søllerød over Jonas Thygesen, Randers, med 2 huller, mens bronzen gik til Rasmus Bofill, Silkeborg-Ry mod slagspillets vinder, Christian Gregersen, Odense Eventyr Golf med 4&3.