Sæt dig og drøm lidt. Du er golfspiller, så du vil gerne bo tæt på en frodig bane med masser af fugle- og dyreliv; helst, så du bare kan gå ud ad døren og tage 9 eller 18 huller hver morgen, eller så du hver aften kan bestemme dig for, om du selv vil lave mad, eller du vil bruge klubbens lækre restaurant.

Du vil ikke have et hus – så ved du altid, hvad 500 ledige kroner skal bruges til – men du vil gerne have en lejlighed, der virker som et hus; dvs. at du vil have en hel etage for dig selv, som du kan gå hele vejen rundt om på en altan. Det betyder, at du kan finde sol – eller skygge – når som helst, og det samme gælder læ for vinden. Fra altanen har du udsigt over golfbanen, og så bor du i øvrigt lige op ad et rekreativt skovområde, der strækker sig kilometerlangt til den ene side, mens du på den anden har få hundrede meter til et storcenter og bare et par kilometer til motorvejen.
Den kan på en time føre dig til grænsen, Esbjerg, Århus eller Odense, alt efter hvilket verdenshjørne du foretrækker.

Nu har du formentlig gættet dig frem til, at Danboligs tre huse med hver seks lejligheder ligger som nabo til Kolding Golfklub, en af Danmarks ældste og hæderkronede, som hele tiden er blevet forbedret, så den er fulgt med tiden.
De tre huse har hver seks lejligheder, der hver omfatter en fuld etage, og som der kun er adgang til gennem elevatorer, som man skal bruge dørtelefon for at bruge, så man får aldrig uvedkommende besøg. Lejlighederne har tre størrelser, 107, 131 og 163 kvadratmeter, og alle har i øvrigt rum i stueetagen, hvor man fx kan opbevare sit golfudstyr, men naturligvis også sin cykel.

Kolding er en grøn by, og det nærliggende rekreative område er Marielundskoven med bl.a. gåture på Troldhedestien.
Kolding er desuden fuld af kultur, hvad enten man foretrækker at få den i minibyen i Geografisk Have, der er en spændende dyrepark; man vil i det teater, der netop har skiftet navn fra Mungo Park til Teater Tid; man vil besøge Koldinghus eller bare nyde det sociale liv i det atmosfærefyldte centrum af byen.
Jesper Termansen fra Danbolig fortæller, at de første fire af de 18 lejligheder er væk, og man skal nok ikke vente, hvis man er interesseret i en af de resterende 14.

DEL
Forrige artikelGolfbladet – August 2020
Næste artikelDejbjerg er bår´ dæjli!
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.