Den skotske pige med det dejlige navn Hannah Darling har taget en solid føring ved European Ladies’ Amateur Championship på Parkstone Golf Club i Dorset. Hun er med 8 under par hele tre slag foran en trio af spillere fra Frankrig, England og Italien.

Desværre kostede en triplebogey dyrt for Amalie Leth-Nissen, som lavede tre birdies, tre bogeys og så en ’snemand’ på par5 hullet 11. En runde i +3 betød, at hun faldt tilbage fra tredje til delt 17. plads i -2. Dermed en hun nu kun tredjebedste dansker, da både Sofie Kibsgaard Nielsen (-1) og Karen Fredgaard (-4) har del i 9. pladsen i -3. Inden lørdagens finalerunde har alle tre piger dog fortsat en lille chance for at blande sig i medaljestriden, men det kræver både at de leverer lave runder og at spillerne foran i stillingen ikke også spiller godt.

Se stillingen her, da der stadig er enkelte spillere tilbage på banen i England.

Forrige artikelEvian: Koreanerne har taget teten
Næste artikelWGC: Begge danskere faldt tilbage
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.