I Danmark er de to største sportsgrene fodbold og håndbold. Der findes dog også andre sportsgrene som bliver dyrket af mange. Man kan dele disse sportsgrene op i kategorier, der findes ketcher sportsgrenene som er betegnet ved sportsgrenene badminton, tennis, speed badminton og squash.

Her spiller man med en ketcher, og en bold eller en fjerbold, som man slår til. Tennis kan spilles udenfor mens resten spilles indenfor i en hal. I denne artikel kommer vi ind på hvilke små sportsgrene der er i Danmark og hvor man kan se dem. Hvordan man kan være aktiv på ens ferie, og hvilke slags kosttilskud som er gode for dig.

Fodbold – Danmarks yndlingssportsgren

Fodbold er den danske nationalsport med over 300.000 tilmeldte fodboldspillere, udover de tilmeldte så er der mange flere der spiller det på hyggeplan i fritiden. Der er dem som spiller det i parken en torsdag eftermiddag, og så er der dem som spiller firmafodbold en gang for at drille kollegaerne med mål og tunneller. Det er dog de færreste, som spiller fodbold der bliver professionelle.

Dem som kommer til at tjene penge på fodbolden. Dog er det en branche, hvor du kan tjene rigtig mange penge, hvis du får et gennembrud. Du kan tjene mange penge mens du er ung og spiller aktivt. Det er derfor vigtigt at spare penge sammen til senere på karrieren, når du ikke tjener så mange penge, og du går på pension.

Der er mange fodboldspillere, der går på pension, når de er i midt 30’erne. Derefter er der mange der får en ny karriere som sportskommentator eller fodboldtræner. Det er derfor man kan høre historier om da kommentatorerne spillede nogle gange når man ser en fodboldkamp.

De fleste af de nuværende største trænere er også tidligere fodboldspillere, derfor kender de til livet på fodboldbanen og i omklædningsrummet.

Skydning på Zibrasport

Der findes mange forskellige sportsgrene en af disse er skydning. Det er en relativ lille sportsgren i Danmark, dog viser den danske kanal Zibrasport VM i Compak Sporting 2018. 

Zibrasport er en kanal der viser de mindre sportsgrene såsom ridning og gokart. De store sportsgrene kan ses på DR1 og TV2, hvor er du på zibrasport kan se flere mindre sportsgrene med et login.

Aktiv ferie i Spanien og i asien

Når du tager på ferie, så kan du nyde at ligge på stranden med en drink i hånden, eller man kan også tage på en mere aktiv ferie. Her kan man tage til La Santa sport i Spanien og dyrke alle mulige former for motion, specielt er der mange hold man kan gå på, om du gerne vil lære at windsurfe eller om du gerne vil tage et fitnesshold og for at tabe dig.

Der er mange danskere, der tager til La Santa sport, så derfor kan du nemt kommunikere med de andre og hurtigt få nye venner når I dyrker forskellige sportsgrene sammen.   

Hvis du ikke er så meget til at bruge hele din ferie, på at dyrke sport i Spanien. Så kan du også tage til Asien og besøge nogle nye kulturer. Her kan du for eksempel tage en aktiv ferie rundt i Thailand, hvor du kan tage rundt og se på templer i smukke Chiang Mai, som er en større by i Thailand, hvor du kan se meget af den thailandske kultur.

Dernæst kan i tage ud og trekke med en guide og til sidst kan I tage til Bangkok og opleve den kaotisk hovedstad. Du kan booke en aktiv ferie flere steder i verden.

Kosttilskud til din livsstil

Der er mange forskellige måder, du kan hjælpe din krop afsted med at være sund og rask. Det kan både være med motion og ved kost. Specielt kosten er vigtig hvis du vil opnå et mål med træningen. Om det er at bliver slankere ved vægttab eller om du gerne vil tage på i muskler, så er kosten lt afgørende.

Det er dog ikke altid at du får alle de vitaminer og mineraler du har brug for gennem din kost. Derfor kan man tage vitaminer, hvis man er i underskud af visse vitaminer. Der er både A,B og C-vitaminer som man kan tage som pille om morgenen til sin morgenmad.    

Hvis du gerne vil blive større, så er protein med til at skaffe en hurtigere opbygning af muskelmasse, det er derfor man mange steder kan købe proteinpulver med mange forskellige smage. Du kan derfor bruge kosttilskud som supplement til din daglige kost og træning.

Artiklen er sponsoreret

Forrige artikelKlar til DM-finaler i Nyborg
Næste artikelNorsk sejr på CT, danske hulspilsmestre, top10 til Thorbjørn og 4.-plads til Poke
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.