Anden runde af Honda LPGA Thailand blev en flot opvisning af samtlige tre danske deltagere.

Nanna Koerstz Madsen og Emily Pedersen gik begge i -4. Det var også status for Nicole Broch Larsen, efter at hun med tre birdies i træk nåede til hul 18, hvor hun løb ind i en bogey.

Koerstz Madsen ligger nu på fjerdepladsen i .-11, delt med mexicanske Gaby Lopez og Lydia Ko, New Zealand. Broch Larsen er nr. 10 i -8, mens Pedersen er nr. 28 i -4. Turneringen spilles uden cut.

I toppen viser vinderen af ANA Inspiration, Patty Tavatanakit, sig overbevisende frem på hjemmebane. Hun fører i -16 efter to runder i -8. En anden thailænder, Atthaya Thitikul er nr. 2 i -13, mens Caroline Masson ligger som 3 i -12.

Sensationsrunde af Lefty

Phil Mickelson (billedet fra 9. hul/ Getty) har spillet glimrende, efter at han er fyldt 50, men det var alligevel sensationelt, at han tog føringen i Wells Fargo Championship i -7 på den hundesvære Quail Hollow bane i Charlotte.

På delt andenplads ligger Keagan Bradley og Kyuong Hoon Lee -5, mens Viktor Hovland er delt nr. 18 i -2. Sebastian Cappelen ligger som delt 111 i +3. Cuttet efter første runde er par.