Emily Kristine Pedersen spillede sig lidt frem i stillingen i LET’s Estrella Damm Ladies Open med en fin runde i 68 lag (-4). Hun er dog blot delt 28. i -2. Carlota Ciganda holder fast i føringen, i -16, nu 4 slag bedre end den svenske duo Maja Stark og Sofie Bringner i -12.

På Challenge Tour måtte Peter Launer Bæk se sejrsmulighederne glide sig alvorligt af hænde. Han startede på delt andenplads, men er nu nummer 32 i La Vaudreuil Golf Challenge efter en runde i 76 slag (+4). Martin Simonsen er bedste dansker som nummer 24, og Nathan Kimsey fører i -13, hhv. 8 og 9 slag bedre end danskerne.

I Barbasol Championship på Keene Trace (ikke Keene Point, som jeg har skrevet tidligere…) i Kentucky, som tæller til både PGA Tour og DPWT, har man fået færdigspillet den afbrudte anden runde og alle fire danskere klarede cuttet: Niklas Nørgaard Møller (T29/-9), Lucas Bjerregaard (T38/-8), Marcus Helligkilde (T64/-5) og Søren Kjeldsen (T64/-5) starter senere i aften på 3. runde af turneringen, der nu føres af tyske Matti Schmid og amerikanske Max McGreevy i -16.

Tredje runde af Genesis Scottish Open er i fuld gang. Thorbjørn Olesen har spllet færdig i 72 (+2) og ligger nummer 55. Rasmus Højgaard har lige afsluttet for9 med tre birdies (i træk) og tre bogeys of er på ottendepladsen i -2. Cameron Tringale fører fortsat – han er -8 efter seks huller – og der er amerikanere på de p.t. første fem pladser.

Foto: Getty Images