Flere danskere leverer gode danske præstationer rundt om i verden.

Lad os starte med US Women’s Open i San Francisco, hvor Emily Kristine Pedersen trods en runde i 74 (+3) på den uhyre udfordrende Olympic Club, er videre til weekendens finalerunder. Hun ligger solidt placeret på en 28. plads i +3 samlet, ni slag fra den førende Yuka Saso. Nanna Koerstz Madsen gik også 74, men faldt for cuttet, der blev +6. Hun var 8 over par, men med til historien hører, at hun lavede bogeys på 15. og 18. hul, den sidste utvivlsomt i et forceret forsøg på at sikre sig den altafgørende birdie.

I Tjekkiet ligger Niklas Nørgaard Møller (billedet) på tredjepladsen i D+D Real Czech Challenge efter en runde i 66 slag (-6). Han er 9 under samlet og det er tre slag fra den førende duo, Christofer Blomstrand og Alfredo Garcia-Heredia i -12. Også Martin Simonsen kom med i finalerunderne, han er på 16. plads i -6.

På Ladies European Tour er Linette Holmslykke oppe på en 12. plads i Jabra Ladies Open på Evian Resort inden sidste runde. Hun er dermed på vej mod sit bedste individuelle resultat. Tyske Olivia Cowan og engelske Annabel Dimmock fører i -5, seks slag bedre end Linette.

Venter på cuttet

På PGA Tour er The Memorial Tournament fortsat plaget af regnen, og det lykkedes heller ikke at gennemføre anden runde fredag. Derfor må vi vente lidt med at se hvem der klarer cuttet og hvem, der går ind til de sidste to runder med de bedste vinderchancer.

Det er tæt i toppen, hvor Jon Rahm og Patrick Cantley deler førstepladsen i -8. Med den lille detalje, at Rahm mangler at spille fem huller, mens Cantley er færdig med runden.

Til sidst så spillede Olivia Grønborg sig i top10 på German Girls Open på St. Leon-Rot. Adam Søndergaard Petersen er nummer 14 hos drengene i German Boys Open, i EM for Mid-Amateur, der spilles på Mallorca er Stephan Muurmand bedste dansker på 10. plads inden sidste runde i dag.

Og lad os lige slutte af med, at Porsche European Open på European Tour netop er gået i gang i dag og spilles over 54 huller med afslutning mandag.

Foto: Getty Images