Rasmus Neergaard-Petersen har søndag mulighed for at vinde for anden gang i denne sæson på Challenge Tour. Furesø-spilleren holdt med en runde i 70 slag (-2) sin femteplads i UAE Challenge i Abu Dhabi med 9 under par samlet. Hans sejrsmuligheder blev en hel del forbedret af at den førende spiller, Wilco Nienaber lavede bogey på sidste hul, og faldt tilbage til 12 under par. Der er en verden til forskel på at være 4 eller 5 slag bagud, og så på blot at være 3 slag efter. Tre spillere deler andenpladsen i 10 under, blandt dem den tidligere vinder af Made in Denmark, David Horsey.

De øvrige danskere i toppen faldt tilbage, Hamish Brown er på 10. plads i -8, og har vel reelt set stadig en hæderlig mulighed for at gå helt til tops, Christoffer Bring er nummer 24 i -5, Nicolai Kristensen er nummer 36 i -3, og så faldt John Axelsen sammen, gik +5 og ligger nummer 50 i -1.

Sydafrikansk føring

Der er også sydafrikansk føring på DP World Tour. ISPS Handa Championship har ingen danskere med i finalerunderne og i deres fravær er det Casey Jarvis, der har taget teten i -13, 1 slag bedre end Yannik Paul og med fem spillere på delt tredjeplads i -10, blandt dem er svenske Sebastian Söderberg. Man skal nok ikke afskrive forhåndsfavoritten Matthieu Pavon, nummer 21 i verden, der ligger i -10 på delt ottendeplads.

Foto: Getty Images

Forrige artikelEmily på femteplads – Højgaard-brødrene færdige
Næste artikelBelgier har kurs mod anden sejr
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.