Holstebro Golfklub er i starten af august vært for Hästens Holstebro Open, som er en åben turnering for alle golfspillere, der har et aktivt EGA handicap under 54.

Der spilles i 3 rækker, hvor den laveste op til hcp 14 spiller slagspil, og de andre grupper hcp 14,1 – 25,0 & hcp 25,1- 54 spiller stableford.
Der kan vælges om man vil spille enten om mandagen 5. august på Storådalen i Holstebro, eller om tirsdagen 6. august på Skovbanen i Råsted – begge dage er der gunstart kl. 09.00 – man kan kun deltage én af dagene!

Efter hver match, tages den bedste halvdel i hver række fra, og de skal spille semifinale om torsdagen 8. august kl. 9.00 på Storåbanen i Holstebro – herefter tages igen den bedste halvdel i hver række, som skal spille finale fredag 9. august kl. 9.00 på Skovbanen i Råsted.
Mandag – tirsdag og torsdag er der præmierække til de spillere der falder for cuttet.

Fredag er der præmierække igen til 3 rækker, og pokalvinder bliver bedste score med laveste hcp.
Alle 4 dage er der en Hästens Maranga seng, for den 1. ”Hole in One” pr dag, værdi ca kr 75.000,- .

Matchfee er kr. 150,- inkl. let frokost – Greenfee 250,- .
Semifinale & finale er inkl. matchfee og greenfee!
Max antal spillere pr dag 144. Ved overtegning i væsentlig grad, laves eftermiddags hold.

Hästens Holstebro (Søvn & Comfort) har igennem de seneste 3 sommerferier, afholdt en gennemgående sommerferie golfturnering sammen med 6 forskellige lokale golfbaner – Trehøje, Holmsland, Lemvig Struer, Storådalen Holstebro og Skovbanen i Råsted hvor der har været en flot tilslutning, samt en meget hyggelig stemning.
Det er denne skønne afslappende stemning vi ønsker at videreføre i vores nye turnering, blot i et helt nyt format, og så åbent for alle danske golfspillere med EGA handicap.

Holstebro Golfklub
Holstebro Golfklub er Skandinaviens største golfanlæg med 63 huller. Golfklubben ligger i Råsted Plantage ca. 15 km vest for Holstebro, hvor der er to golfbaner. Skovbanen er en mesterskabsbane med 18 huller, der alle er omgivet af skov i form af gran-, birk- og fyrtræer. Her er ingen bebyggelse eller støj fra trafikerede veje, og du mærker ikke, at der er mange andre, der er ude for at spille golf, for træerne danner naturlige vægge mellem de enkelte huller. Du kan være heldig at se et rådyr eller en kronhjort under spillet. Banen er flere gange kåret som Danmarks bedste bane.
Parkbanen, som åbnede i 1993, er en ni-hullers golfbane med både par 3,4 og 5 huller. Denne bane er i mere åbent terræn og er lidt kortere, men alligevel spændende og ikke nem.
Golfklubben råder også over banerne på Storådalen i Holstebro. Her har du mulighed for at lære at spille golf fra bunden, få undervisning, eller spille golf på egen hånd. Klubben har en 18-hullersbane og en par 3- bane samt sjove aktiviteter for hele familien med fodgolf. Det er muligt at parkere sin autocamper ved Storådalen, som har plads til 5 autocampere ad gangen.
Derudover er der en pay-and-play-bane i både Råsted og ved banerne ved Storådalen. Rundt om banerne i Råsted finder du desuden en hjertesti. Hvor ruten krydser golfbanen, er der skilte, der fortæller, at her er golfbane. Nyd en dejlig rute gennem Råsted Plantage med meget vekslende vegetation. Efter vandreturen kan man besøge Golf Caféen, hvor der kan købes mange forskellige retter, som nydes med udsigt fra golfklubbens lokaler.

Hästens Holstebro (Søvn & Comfort)
Hästens Holstebro (Søvn & Comfort) er én af Danmarks største forhandler af de ikoniske blåternede Hästens Senge.
Vi har komplet sortiment, i vores store 250 m2 udstilling, som ligger på Herningvej i Holstebro, i de ikoniske, og historiske bygninger hvor Alfred Christenses havde musikforretning (Nordeuropas største!) igennem flere årtier, samt havde det store springvand på plænen ved siden af – hvor der sidenhen er bygget boliger.
Hästens Holstebro, har gennem de sidste 20 år flere gange modtaget adskillige Awards, og udmærkelser på Hästens årlige Worldvide partnermøde, så vi står meget godt rustet til at kunne svare på alle spørgsmål og udfordringer.
Og så klart leverer vi gerne nye senge til alle, uanset hvor de bor i verden.
I de resterende 1200 m2 på Herningvej findes én af de største, og bredeste udvalg i alt til soveværelset, i den lidt bedre kvalitet. Og forhandlingen af mange kendte senge mærker.

Forrige artikelCappelen og Hovland videre, men ingen danske damer
Næste artikelJylland dominerer DM i hulspil
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.