Matt Every gik bogstaveligt talt fra himmel til helvede i Arnold Palmer Invitational på PGA Tour. Fra en bogeyfri første runde i 7 under par, missede den tidligere dobbelte vinder af turneringen cuttet efter en 83’er i 2. runde. Fire bogeys, fire dobbeltbogeys og en enkelt birdie blev det til.

Med Every helt væk førte Rory McIlroy allerede inden han gik på banen til 2. runde, men verdens nummer et havde ikke en af sine bedste dage. Symboliseret på 8. hul, hvor han først traf et forkert valg fra tee, og endte i tyk rough. Herfra forsøgte han to gange at nå green, men begge gange duffede han sit slag 20 meter frem. Lige der i et par minutter lignede verdens bedste golfspiller faktisk ‘Holger Hansen fra Bøvlingbjerg’ med hcp 28.

Typisk for Rory reagerede han dog straks med en birdie, og sled en godkendt bag9 hjem og i -5 samlet (+1 for dagen) deler han fjerdepladsen med Harris English og sidste uges vinder Sungjae Im.

Dagens bedste runde stod den New Zealandske koreaner Danny Lee for med 67 (-5), og det bragte ham op alene på tredjepladsen i -6. Et slag efter engelske Tyrell Hatton (69) og koreaneren Sung Kang (68, billedet). Sidstnævnte leverede fire birdies på de sidste 7 huller, bl.a. et af de ret sjældne på det svære 18. hul, der hele dagen fredag voldte spillerne store problemer.

Foto: Getty Images

DEL
Forrige artikelTil kamp mod øget længde
Næste artikelEn lille perle i Østersøen
Avatar
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.