10 slag! Det var forskellen på Xander Schauffeles runde i CJ Cup fredag og hans runde lørdag. Så fortvivl ikke hvis der er 10-12 points mellem dine runder en gang i mellem. Det sker for alle. God form eller ej.

Xander Schauffele gik 74 slag lørdag og faldt tilbage til feltet, men faktisk ‘kun’ til en delt andenplads med Talor Gooch, Jason Kokrak og Lanto Griffin, der alle ligger i -12.

Det er tre slag efter Russell Henley, der med en runde i 67 spillede sig til -15. På delt sjetteplads følger tre af de rigtigt store navne; Tyrrell Hatton, Jason Day og Justin Thomas, men i -10, så en del tyder på at vinderen skal findes blandt de fem første, hvor Schauffele er klart det største navn.

31-årige Russell Henley fra South Carolina er bestemt ikke et af feltets største navne, men har ikke desto mindre tre sejre på sit CV; Sony Open i 2013, Honda Classic i ’14 og Houston Open i 2017-sæsonen, så helt uvant med at vinde er han ikke. De seneste otte sæsoner har han sluttet indenfor top125 på FedEx Cup, med en 56. plads i den netop afsluttede sæson. Altså en af de her bundsolide typer, som kan være svære at ryste.

Foto: Getty Images

DEL
Forrige artikelLeth Simonsen frem i top-10
Næste artikelMike Weir er også blevet 50 og fejrer det
Avatar
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.