Idyl i bøgeskoven ved Mariager Fjord suppleres af miljøet i hotellets familiære frirum og fremragende gourmetkunst

Første gang, man skal bo på Hotel Amerika, kan man tro, at man har misset det, for man når ud blandt de statelige bøgetræer, gamle egekrat og piblende vandløb i Østerskoven øst for Hobro, før hotellet pludselig står der som en åbenbaring.

 mjohnson@mjohnson.dk
Hotel Amerika

Et hotel, hvis niveau blot er gået en vej, opad, i mange år med de luksuriøse værelser, atmosfæren af klassiske møbler (Chesterfield), krystallysekroner, tykke røde tæpper og gardiner og ikke mindst gastronomien i Restaurant Uafhængig med berømmede tre og seks retters menuer og et omfattende udvalg af kvalitetsvine fra hele verden.

Det imponerende vinskab i Restaurant Uafhængig

Her dyrker man årstidens og egnens råvarer og er blevet nr. 2 i konkurrencen om Nordjyllands bedste restaurant, ligesom man har været nomineret til adskillige priser.

 JIMMY BRO STOVRING - WWW.MEDIEBROEN.DK
Gourmetoplevelser i restaurant Uafhængig

Rejsende og restaurationsgæster slapper fuldstændig af i et hjerteligt og afslappende frirum. Hotel Amerika har fast samarbejde med Hobro Golfklub om golf og gourmet, golfskoleophold og hole-in-one-præmier.

Et typisk værelse på Hotel Amerika

Samtidig er hotellet et perfekt udgangspunkt for såvel omfattende turisme på egnen med de mange attraktioner, fx Fyrkat, atmosfæren på havnen og sejlads på Mariager Fjord med turbåden Svanen.

Peter Hansen, direktør på Hotel Amerika

For ikke at tale om, at man fra Hotel Amerika kan nyde naturen på en række stier i skoven og langs fjorden. Hvis man kender lidt til svampe, kan man få sine egne spisesvampe med hjem.

Denne artikel er sponsoreret

DEL
Forrige artikelHIO på par4-hul men misser cuttet
Næste artikelWGC: Rory fik store prygl
Avatar
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.