Efter to runder af Open de España har Rafael Cabrera-Bello og Adri Arnaus taget en del føring i -11 foran Samuel del Val -10.

Bedste dansker er JB Hansen, der startede på 10. hul, gik sine første ni huller i par og de sidste ni i -2. I alt -4 som nr. 20. Jeff Winther gjorde det modsat. Han gik hullerne 1-9 i par, men 10-18 i -2. Samme facit, men samlet nr. 26 i -3.

Lasse Jensen, start hul 10, kæmpede sig inden for cuttet med birdies på 7 og 8, men øv! Bogey på 9 kostede alligevel weekenden i +1. Nicolai Højgaard havde en skidt dag og sluttede som 101 i +4.

Challenge Tour

I Lalla Aïcha Challenge Tour imponerer Oliver Hundebøll (billedet) ved trods en bogey på det svære 18. hul at ligge som 6 i -5. Rasmus Højgaard ligger 12 i -4, og det havde Martin Leth Simonsen også gjort, hvis ikke også han var blevet et offer for 18. Nu ligger han som 17 i -3. Peter Laune Bæk er 25 i -2, Martin Ovesen 43 i -1, mens Marcus Helligkilde missede cuttet med sit næstsidste putt og blev 64 i +2.  Det var farvel til Mark Haastrup og Jeppe Huldahl.

Race to Himmerland

Christian Dahl fra Skive gik sit livs hidtil bedste otte huller, da han i Race to Himmerland indledte med at gå de første otte huller i -7. Så gik kadencen lidt ned, men en runde i -9 giver ham alligevel føringen, et slag foran Keen Bernberg.

På delt femteplads ligger de to bedste spillere fra Garia Course, Niklas Nørgaard Møller og Haraldur Magnus i -6 sammen med bl.a. Mathias Gladbjerg og Victor Sidal Svendsen.

Til anden runde bytter spillerne baner, og så får vi den ‘rigtige’ stilling.

Q-school

Oliver Suhr blev nr. 40 på Q-school i Bogogno og kommer ikke videre i denne omgang.

Smørum på podieplads

 

De danske mestre fra Smørum spiller Europa Cup for kvinder, hvor professionelle ikke har adgang. Efter to af tre runder ligger de som treer i +20 efter St. Leon Rot, Tyskland +16 og Laninch GC, Irland +18. Guldet er inden for rækkevidde.

Individuelt ligger Marie-Louise Tommerup nr. 4 i +9, Natacha Høst Husted nr. 9 i +12 og Louise Markvardsen nr. 12 i +13. Meget homogent.

Forrige artikelBløde udlæg i USA
Næste artikelKoerstz Madsen på bjergbestigning
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.